promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kibékült Tóth Gabi és Krausz Gábor? Rendeződött a sztárpár viszonya, kapcsolatuk jobb, mint valaha
Borítókép:  TV2 Play - Tények
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az énekesnő saját maga tisztázta a helyzetet, végre kiderült, mi van Tóth Gabi és Krausz Gábor között.

Lélegzetvisszafojtva hallgatta meg az ország azt, hogy Tóth Gabi végre elmondja a véleményét az őt övező gyűlölethullámról, az érzéseiről, de főleg konkrétumokat a válásáról és az új kapcsolatáról. A nézők vágyai végre kielégültek: Gabi egy grandiózus 8 perces vallomást tett, melyben minden eddig felmerülő kérdések válaszolt és a háttérben húzódó valódi okokról is szó esett. Meghallgattuk az énekesnő szívhez szóló sorait és én személy szerint megkönnyeztem: Gabi valóban szívből beszélt és nem csak az elmúlt pár hónap fájdalma, hanem az előtte vívott küzdelem nyomai is látszottak a meggyötört arcán.

Egy házassághoz két ember kell, tartja a mondás és bár az emberek egyöntetűen kikiáltottak Gabit hibásnak, Krausz Gábor pedig egyszer sem emelte fel a hangját ezellen, a (volt) feleség pedig nem védekezett. Ekkorra ellenszélben mondjuk nem is lett volna értelme. A magyar társadalom egy olajoshordó volt, Gabi bármelyik szava pedig a gyufa, így óvatosan fogalmazott bármilyen megnyilvánulásánál. Ez a mostani interjúban sem volt másképp.

Finoman és tisztelettudóan beszélt a Gáborral való kapcsolatáról (akit már nem Krauszomnak hív, furcsa is volt így hallani a nevét a szájából) és elmondta, hogy a viszonyuk teljesen rendezett, jobb a viszonyuk Gáborral, mint az elmúlt egy évben. Mert bizony küzdöttek a házasságukért. A színfalak mögött, a kíváncsi tekintetektől rejtve, de harcoltak, igyekeztek és végül: elbuktak. A boldogtalanság azonban nem tarthat egy életen át, így végül lépett, mert mindenki a saját sorsáért felel.

A szó ezután Hannarózára terelődött: mindketten imádják őt és Gabi ismét elmondta, amit eddig rengetegszer;

Krausz Gábor remek édesapa és teljes egyetértésben, érzelmekben gazdagon, féltően és óvva nevelik Hannit, megosztott felügyeletben.

Végül sok más mellett oda terelődött a szó, hogy mi a helyzet az új szerelemmel? Aki konkrét beismerést vár, az csalódni fog, azonban Gabi arca mindent elárult, a szomorú érzések után végre sütött róla a boldogság: elmondta, hogy olyan támogató és szerető közegbe érkezik haza, amire mindig vágyott és csodálatos "hátországnak", majd remek szellemi kapcsolódásnak nevezte a "titokzatos" partnert.

Aki a teljes interjút szeretné megnézni, az itt készülhet fel a kemény őszinteség, a megható pillanatok és a boldog mosolyok hármasára.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás