promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Krausz Gábor kitálalt Tóth Gabiról, nem térünk magunkhoz a döbbenettől
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A sztárséf a Dancing with the Stars tegnap esti adásában vallott arról, hogyan érzi magát a válás után.

Néhány hónapja futótűzként robbant a hír Tóth Gabi és Krausz Gábor válásáról, ami után az emberek nagy része meg volt győződve arról, hogy egyedül az énekesnő tehet arról, hogy a házasságuk tönkrement. Ezt csak megerősítette, amikor kiderült, hogy Gabi a Fricska Táncegyüttes egyik tagjával, Papp Máté Bencével csalta meg a sztárséfet, majd az egyik közeli ismerősük azt is elárulta, hogy Gábor hajlandó lett volna megbocsátani feleségének a félrelépést, mert azt hitte, hogy csak egy futókalandról volt szó.

Aztán bebizonyosodott, hogy Gabi és a táncoslábú fiatalember kapcsolata komolyabb annál, ezért mostanra már nem kérdés, végérvényesen véget ért a kapcsolat.
Krausz Gábor eddig nem beszélt a történtekről és válásukról, a Dancing with the Stars harmadik élő showjában azonban megtörte a csendet.

A nyár közepén kiderült, hogy el fogunk válni, amit magam sem hittem volna. Ez mindig egy pofon, főleg, hogy ha váratlanul jön. Nehéz feldolgozni, hogy ami eddig megszokott volt, az mostantól nincs.

– vallotta be most a sztárséf.

Tóth Gabi exe a műsorban bemutatott táncát, az elvált férfiaknak ajánlotta, hogy saját példájával mutassa meg a számukra, hogy, „honnan hova lehet eljutni.”
A séf, mint mondja úgy dolgozta fel a szakítást, hogy először „csönddel vette magát körül” és átgondolta, miben hibázott. A mostani műsor, a tánc pedig sokat segített neki abba, hogy túllendüljön bizonyos nehézségeken.

Azt kívánom, hogy bárki, aki hasonló szituációba kerül, találjon egy motivációt. Az újrakezdéshez erő kell. Aztán meg kell nyomni az a reboot gombot, és újra kell csinálni mindent. Én azt érzem, hogy nálam ez sikeresen le lett zárva.”

– zárta a harmadik táncuk előtti gondolatait Gábor.

 

Nemrégiben egyébként minden szereplőt megkérdeztek arról, hogy pontosan mit jelent nekik a tánc és Gábor egy különösen megható kifejezést választott érzései lefestésére:

ÚJJÁSZÜLETÉS

- mondta nemes egyszerűséggel a sztárséf.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás