promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Krausz Gábor végre kimondta mit jelent neki Mikes Annával lenni: félreérthetetlen szót használt az érzéseire
Borítókép:  TV2 Play - Mokka
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Felemelő volt a séf nyilatkozata.

Tűkön ülve várja egész Magyarország a mai Dancing with the Stars adását. Az ok egészen egyszerű: a TV2 szuperprodukciója szórakoztató, sok kedvelt celebet vonultat fel és a nézők imádják, ha ismert emberek valami nekik teljesen idegen dologban mérik össze a tudásukat. És persze, csak úgy mellékesen ott van Mikes Anna és Krausz Gábor párosa is, ami egy nélkülözhetetlen plusz fűszer a műsor sikeréhez.

Minden túlzás nélkül kimondhatjuk, hogy soha nem drukkolt még ennyire az ország egy esetleges szerelemért, most azonan nincs olyan platform, ahol ne azt olvasnánk, hogy tud-e bárki bármit róluk, vajon összejönnek-e?

Bár Anna és Gábor egyelőre csak a táncparketten alkotnak egy párt, a közös munkájuk során felmerülő szimpátia letagadhatatlan. Közös nyilatkozataik láttán elolvad az ember szíve és csodálatos látni azt, ahogy Anna a varázslatos nőiességével és kedvességével mennyire sokat segített Gábor zárkózottságán és félelmein. Különösen nehéz időszakban találkoztak: Krausz Gábor a válásának bejelentése után nem sokkal vállalta el a szereplést, amit eddig szisztematikusan visszautasított. Ez a negyedik alkalom volt, hogy megpróbálták őt táncra bírni.

Most minden szereplőt megkérdeztek arról, hogy pontosan mit jelent nekik a tánc és Gábor különösen megható kifejezést választott érzései lefestésére:

ÚJJÁSZÜLETÉS

Sokan azonal kombinálni kezdtek, hogy mi lehet a sejtelmes kifejezés mögött, azonban hiába szeretnénk tudni pontosan mi zajlik a háttében, konkrét információkra minden jel szerint még várnunk kell. Bármi is történt, vagy történik a két fiatal között, mi nagyon szurkolunk nekik, annak pedig különösen örülünk, hogy Gábor ennyire nyíltan és ennyire erősen, határozottan ki tudja fejezni azt, hogy pontosan mit is érez táncpartnere, a tánc és általában az élete alakulása iránt.

Az Instagram bejegyzést, melyben ezt nyilatkozta itt tudjátok megtekinteni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás