promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Máris vége lehet Tóth Gabi új kapcsolatának? Az énekesnő viszonzatlan szerelemről posztolt, senki nem érti kinek szól az üzenet
Borítókép:  Youtube - negynegynegy
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Krausz Gábornak, vagy Papp Máté Bencének üzenhetett?

Tóth Gabira mostanában igencsak rájár a rúd, mind magánéleti, mind szakmai téren. Először az egész ország leggyűlöltebb celebévé vált, amikor kiderült, hogy házasságuk Krausz Gáborral zátonyra futott és 6 év után külön folytatják az útjaikat. A haragot tetézte, amikor kiderült, hogy minden valószínűség szerint Gabi egy fiatalabb férfi oldalán találta meg a boldogságot, a Fricska táncegyüttes tagjával, Papp Máté Bencével hozták hírbe.

A két fél nem erősítette meg a kapcsolalát hivatalosan, azonban Papp Máté Bencét többször fotózták a Sztárba Sztár forgatásán, valamint általában együtt távoztak a helyszínről, a fellépések alkalmával is.

Instagramon is egyre több dolog utalt arra, hogy ők ketten együtt vannak: ugyanonnan jelentkeztek be, hasonló stílusú fotókat posztoltak, összehangolták a közösségi oldalukat.

A tegnapi napon pedig Gabi karrierjét érte súlyos csapás: mandulagyulladása olyan rossz állapotba került, hogy orvosi segítséget kellett igénybe venni. Emiatt az október 24-re ígért dal nem tudott határidőre megjelenni, csúsznak a felvételei, pedig Gabi szívének különösen fontos volt ez a nóta, ebben szerette volna az elmúlt hetek fájdalmát feldolgozni.

Továbbá az is kérdéses, hogy a Sztárban sztár adásában meg tud-e jelenni, mivel ha állapota nem engedi, akkor akármennyire is szeretné, nem fog tudni résztvenni a forgatáson. A TV2 tegnap még nem érte el az énekesnőt, aki azonban ma 24 óráig elérhető Instagram történetben hírt adott magáról, így vélhetően a kórházból már kiengedték.

Két képet fűzött össze: a második fotón ismét új dalát promózza, abból írt egy kedvcsináló sort. Az első képen pedig hulló faleveleket fényképezett, ezzel a szöveggel: Hulljatok levelek rejtsetek el engem. Ez a Muzsikás együttes Nem úgy van most, mint volt régen... című albumáról való és ha egyben nézzük az egész dalt, akkor aggasztó képet fest a szöveg:

Szomorú az idő nem akar változni,
Nagy átok van rajtam, mért tudlak szeretni?

Szeretni nem tudtam, de most már jól tudok,
Búsulni nem tudtam úgyis megtanulok.

Ahol én elmegyek még a fák is sírnak,
Gyönge ágairól levelek hullanak.

Hulljatok levelek rejtsetek el engem,
Mer az én édesem mást szeret, nem engem.

Hulljatok levelek rejtsetek el engem,
Mer akit szerettem mást szeret, nem engem.

Köszönöm édesem, hogy eddig szerettél,
Verjen meg az Isten, ha már megvetettél!

Verjen meg az Isten, veretlen ne hagyjon,
Szeretetlen társat, hideg ágyat adjon!

Szomorú az idő nem akar változni,
Nagy átok van rajtam, mért tudlak szeretni?

Egyértelműen nem pozitív kicsengése van a dalnak, így rengeteg kérdést felvet, hogy miért ebből választott egy sort az énekesnő. Esetleg Krausz Gábort hiányolja, vagy Papp Máté Bencével mentek félre a dolgok? Csak találgati lehet a kétértelmű versrészlet után, azonban reméljük, hogy az énekesnő testileg és lelkileg is a legnagyobb rendben lesz, a lehető legrövidebb időn belül és sikerül úgy alakítani az életét, hogy abban boldog legyen.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás