promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatalmas felfordulás a Sztárban sztár zsűrijében, pánikol a TV2: Tóth Gabi széke üresen maradhat a mostani élő adásban, senki nem tudja mi lesz
Borítókép:  TV2 Play - Sztárban Sztár
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Igyekszik mindenkit megnyugtatni a csatorna, de ők sem tudják mi fog történni.

Bár Tóth Gabi az utóbbi időben nem tartozott a legkedveltebb celebek táborába, most mégis sokan aggódnak az énekesnőért. A hosszas online elvonulás után mostanában kezdett ismét egyre több képet feltölteni magáról, visszakapcsolta oldalán a kommentelés lehetőségét és egyre aktívabban használja ismét a közösségi médiát. Ezzel egy időben, új párja, Papp Máté Bence is újabbnál újabb tartalmakkal jelentkezik az oldalán. Az énekesnő Instagramon jelentette be, hogy a vele történteket egy dal formájában szeretné feldolgozni, melynek az Átkozott nyár címet adta. Nemrégiben azonban szomorú hírról tájékoztatott: betegsége miatt a dal felvételét el kellett halasztani így csúszik a megjelenés is.

Gabi mandulagyulladásban szenved és a nézk már a legutóbbi Sztárban sztár leszek adásakor is észrevehették, hogy Gabi küzd a beszéddel és nehezére esik kimondani amit szeretne. Énekesnőként különösen vigyáznia kell a torka és a hangszálai épségére, így a fokozott aggodalom érthető. Otthon próbálta kipihenni a betegséget, azonban eltályogosodott a mandulája és szükséges volt a kórházi beavatkozás, orvosi segítséget kellett igénybe vennie az énekesnőnek.

Persze amellett, hogy mindenki az énekesnő gyógyulásának és a kezelés sikerének szurkol, a csatorna próbálta utolérni Gabit, hogy mégis mi a helyzet, hogyan számoljanak vele, azonban nem érték el az énekesnőt, órákig nem reagált a sztár, így semmilyen információ nincs róla egyelőre. Ebből egyeneságon következik az is, hogy hiába lelkiismeretes mentorálása, elképzelhető, hogy az énekesnő önhibájából nem tud majd részt venni a Sztárban sztár leszek édő adásában, így széke üresen árválkodhat az adás alatt.

Nme tudni, hogy ilyen esetben mi az eljárás, hiszen ha az énekesnő nem tud beszélni, akkor online sem tudja tartani a kapcsolatot kollégáival, illetve egy ilyen nagy szabású élő show kifejezetten hangos beszédet kíván, ami egyértelműen rontana most Gabi állapotát.

Egyelőre tényként semmit nem lehet kijelenteni, mindannyian csak reménykedhetünk abban, hogy az énekesnő ott tud lenni a szívének olyan fontos műsor forgatásán és jelenlétével is tudja támogatni a rábízott kis énekespalántákat.

Forrás: bors.hu

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás