promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi mindenkitől bocsánatot kért: sajnálja ami történt, de nem tehet róla
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gabi szerint ez volt az egyetlen lehetséges megoldás, nagyon sajnálja hogy így alakult.

Minden kétséget kizáróan kemény nyár áll Tóth Gabi mögött, akinek olyan szintű népgyűlölettel kellett szembenéznie, amilyen nem igazán fordult még elő a hazai médiában. A hivatalos közutálat tárgyát akkor töltötte be, amikor 6 együtt töltött év után bejelentette, hogy Krausz Gáborral többé nem alkotnak egy párt és külön folytatják tovább az életüket. Újabb pofon volt a népszerűségi rátájának az is, hogy nem sokkal a különválás után kiderült: nem tervez sokáig szomorkodni a füstbe ment házassága miatt, ugyanis szíve már foglalt volt a szakításkor. A Fricska táncegyüttes tagja, Papp Máté Bence volt a hódító, akivel Gabi azóta is egy párt alkot és egyre töb jel utal arra, hogy hamarosan nyilvánosan is felvállalják a kapcsolatukat.

Gabi a ráömlött negatív hatásokat mint vérbeli művész egy dalban szerette volna feldolgozni, melynek az Átkozott nyár címet adta. A dal mai megjelenéssel volt meghirdetve, október 24-én leshettünk volna be az énekesnő fájdalmas lelkivilágába, azonban a tervezett dátumot keresztül húzta egy szomorú esemény. Gabi Instagram oldalán jelentette be a szomorú hírt, hogy sajnos mandulagyulladást kapott, ami miatt tályog lett a torkában, így a dal nem tudott elkészülni az ígért időpontra.

Orvoshoz is fordult a problémával és antibiotikumos kezelést is kapott, így remélhetőleg hamarosan helyrejön és fel tudják venni a Szabó Zével közösen összerakott muzsikát. Egy mandulagyulladás átlagos gyógyulási ideje 1-2 hét, az antibiotikum erősségétől függően, így a dal várhatóan november elején debütál majd a népszerű streaming platformokon.

Gabi ebben a posztban tájékoztatta a rajongóit a csúszásról, egyébként kifejezetten üdítő látni, hogy az oldaláról szinte kikoptak a negatív hozzászólók, főleg bátorító, dicsérő szavakat kap az énekesnő és remélhetőleg erőt merít ezekből a gyógyuláshoz:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás