promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi és új kedvese komoly lépést tettek: együtt köszöntötték a forradalmi hősöket, megható posztban rótták le kegyeletüket a nemzetünk nagyjainak
Borítókép:  Youtube - ATVmagyarorszag
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mindkettőjük szívének igen fontos Magyarország, ezt most közös köszöntéssel fejezték ki.

Mintha igaz sem lett volna Krausz Gábor és Tóth Gabi házassága: mikor bejelentették, hogy 6 év után különválnak, akkor még egészen elképzelhetetlennek tűnt, hogy a sz9vetségük, melyet elmondásuk szerint egy hurrikán sem téphetne szét, mégis az idő múlásának áldozatává vált. Majd kiderült, hogy Gabi egy másik férfiba szerelmes és a Fricskában táncoló Papp Máté Bence teljesen összekuszálta a szálakat, rengeteg gyűlölet zúdult a két friss szerelmes nyakában. Azonban nem véletlen a mondás, miszerint minden csoda három napig tart: a közvélemény kezd megenyhülni, ami valószínűleg annak is köszönhető, hogy már mást szánnak Krausz Gábor mellé.

A Dancing with the Starsban táncoló séf teljesen kivirult táncpartnere Mikes Anna oldalán és mikor először meglátták a nézők őket egymás mellett, akkor már nem is volt annyira nagyon fontos az, hogy mi történt Tóth Gabi és az új párja között.

Ők egyelőre még csak a táncparketten alkotnak egy párt, azonban a médiafigyelem csökkenésével Tóth Gabi és párja egyre több apró lépést tesznek afelé, hogy hivatalosan, nyilvánosan felvállalják a kapcsolatukat. Ennek első árulkodó jele az volt, hogy szinte mindenhova együtt mennek. Papp Máté Bence elkíséri szerelmét a Sztárban sztár adásaira, a koncertek után pedig általában együtt távoznak a helyszínről. A közösségi oldalukon is változás állt be és kezdenek ugyanolyan tartalmakat és fotókat közzétenni.

Legutóbb például közös fotózáson jártak, ahol valószínűleg közös kép is készült róluk, ezt azonban még semmilyen platformon nem tették közzé.

Most az október 23-i megemlékezés kapcsán tettek ki közös fotót a 24 óráig elérhető Instagram történetükbe. Mindketten lerótták tiszteletüket a hősök előtt és egy-egy forradalmi tematikájú képpel, melyen a nemzet nagyjainak szóló szövegrészlet is szerepelt. Papp Máté Bence egy Márai Sándor műből, a Mennyből az angyalból idézte az alábbi szövegrészletet:

Nem érti ezt az a sok ember,
Mi áradt itt meg, mint a tenger?
Miért remegtek világrendek?
Egy nép kiáltott. Aztán csend lett.

Míg Tóth Gabinál ezt olvashattuk:

„Ahol a hősöket nem felejtik, mindig lesznek újak.”

Egyébként szintén érdekes megnézni, hogy Papp Máté Bence kifejezetten inaktív volt Instagramon, de mostanában kifejezetten sokat posztol.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás