promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lebuktak: Tóth Gabi és Papp Máté Bence egy helyről jelentkeztek be, ez lenne az első hivatalos megjelenésük párként?
Borítókép:  Youtube - TothGabimusic
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lehet, hogy erre nem számítottak amikor kitették a fotókat.

Több mint két hónapja már, hogy Krausz Gábor és Tóth Gabi a közvélemény számára hivatalosan nem alkotnak egy párt. Azóta egyáltalán nem mutatkoztak együtt és közleményt sem adtak ki sem arról, hogy hol tart a válásuk, sem arról, hogy kinek mi a helyzet a szerelmi életével. Az kiderült (bár az énekesnő erről sem nyilatkozott)hogy  Gabi a szakítás kimondásakor már nagyon valószínűsíthetően másba volt szerelmes, ugyanis azóta is egy párt alkot Papp Máté Bencével, a Fricska nevezetű formáció egyik oszlopos tagjával, akik Gabival turnéznak együtt.

Bár a fellépésekre együtt érkeznek és szemtanúk elmondása szerint együtt is távoznak onnan, azonban hivatalosan egyikük sem mondott soha semmit a másikhoz fűződő érzéseiről.

Most azonban mintha megtörni látszana a jég és különös dolog történt, ennek pedig a helyszíne ismét egy közösségi oldal. Gabi néhány napja visszakapcsolta oldalán a kommentelés lehetőségét, aminek két oka lehet. Az egyik, hogy már elbírja az irányába zúduló rosszindulatot, ezt egyébként egy dalban fel is dolgozta, a másik pedig, hogy érezhetően csökkent az irányába forduló ellenszenv, az emberek továbbléptek, kerestek más utálkoznivalót.

Így fordulhatott elő az, hogy az egyre gyakoribb fotófeltöltés mellett a szemfülesebbek egy igen izgalmas dolgot is észrevehettek: Papp Máté Bence és Tóth Gabi ugyanazt a fotóst jelölték be a képüknél, tehát vélhetően közös fotózáson jártak. Bár olyan fotót, amin együtt szerepelnek, egyelőre nem osztottak meg, azonban már az is nagy lépés, hogy ezt felvállalták a nyilvánosság előtt. A fotós egyébként régi kedves ismerős lehet, Tóth Vera esküvőjéről is szívhez szóló fényképet tett fel az oldalára sok jókívánsággal megfűszerezve.

Ameddig tehát az egész ország Krausz Gábor és Mikes Anna győzelméért szurkol, addig Tóth Gabi és Papp Máté Bence szépen lassan kiállnak a nyilvánosság elé és vállalják azt, ami miatt mindenki büntette őket: hogy szerelmesek.

A két kép egyébként stílusában is nagyon hasonló, látszik, hogy átvettek egy s mást a fiatalok egymás jellegzetes öltözködéséből:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás