promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi botrányos fellépése napvilágot látott: a földön fetrengve ordított az énekesnő
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi egy régi fellépésén csámcsog most az internet, akkor még igencsak vadóc volt az énekesnő.

Tóth Gabi egyre többször kerül előtérbe mostanában, a nyáron robbant a hír, miszerint elválik férjétől és egyben gyermeke édesapjától Krausz Gábortól. Később az is kiderült, hogy az énekesnőnek már új párja is van, aki nem más, mint a Fricska Táncegyüttes tagja, Papp Máté Bence. Gabi azonban nem nyilatkozott eddig a szakításról és az új szerelemről, ám nemrég nyilvánosságra hozta, hogy leforgatták a klipet az új dalához, amely Átkozott nyár címet viselni. Nem kizárt, hogy a dalban felbukkannak majd részletek a sokak által botrányosnak vélt válásról. 

Az régóta a pályán mozgó énekesnő jelenleg a Sztárban Sztár leszek! egyik mestere, a műsorban pedig hétvégéről hétvégére meglepi a tévénézőket az extravagáns öltözetével. Ezeket korábban sem vetette meg, hatalmas energiájával pedig korábban elképesztő dolgokat tett a színpadon. 

Nemrég ugyanis felkapta az internet népe Tóth Gabi egyik régi fellépését, amelyre 2012-ben került sor a szegedi Árkádban. Ekkor még teljesen más stílusú dalai voltak, igazi slágernek számított az Elég volt című zenéje is. Teljesen máshogy is mozgott a színpadon, a felvételen jól látható, ahogy egy ponton levetette magát a földre, a hátára feküdt és úgy folytatta az éneklést. Ezután pedig a lábait a magasba nyújtotta. 

A szokatlan fellépést pedig egyszerűen nem értik az emberek, a Facebookon található csoportolban próbálják megfejteni, hogy ez mi is lehet. De ezenkívül a ruhája is okozott némi visszhangot, ugyanis egy amerikai zászló mintájú nadrág volt rajta, amely annyira ráfeszült, hogy minden idomát jól lehetett látni, ráadásul egy rövid felsőt párosított hozzá.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás