promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nobel díjas író szavaival üzent Papp Máté Bence az őket bírálóknak: ezt mondta Tóth Gabi új kedvese
Borítókép:  Youtube - EchoTelevizio
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ismét hírt adott magáról a Fricska szépfiúja.

Az egész ország egyszerre ismerte meg Papp Máté Bence nevét, aligha akad olyan honfitársunk, akinek ne ugrana be egyből a Fricska nevű táncformáció, ha meghallja ezt a névkombinációt. Bár igen méltatlan, hogy főleg Tóth Gabival való kapcsolata miatt került a figyelem középpontjába, pedig táncügyileg azért letett már az asztalra pár dolgot a csapat. Felléptek Erzsébet királynő előtt, valamint több külföldi tehetségkutató showműsorba is elvitték a hagyományos magyar táncmozdulatokat, megismertetve az egész világgal kultúránk szépségét. A legtöbbeknek azonban a Fricskáról szóló ismerteik megragadtak ott, hogy az egyik tag okozta Tóth Gabi és Krausz Gábor házasságának vesztét.

A fiatal srác nem túl aktívan használta a közösségi oldalait, azonban mióta Tóth Gabi párja, gyakran örvendezteti meg új képpel a követőit. A fiatalok szép lassan afelé haladnak, hogy nyilvánosan is felvállalják a kapcsolatukat, valószínűleg ennek előszele a sok hasonló tematikájú kép, amit Instagramra töltenek fel, a szerelmesek pedig már közös fotózáson is jártak, amelynek az eredményét szintén megmutatták a követőiknek.

Gabi tegnap jelentkezett volna új dallal, azonban a mandulagyulladása miatt ez nem történt meg, párja azonban sejtelmes fotót rakott ki ugyanezen a dátumon.

Nagyon elegánsan, egy szatén ing és szatén nadrág kombinációjában feszít, képéhez pedig egy Nobel-díjas orosz író, Alexandr Szolzsenyicin sorait fűzte:

Mindenki azt látja meg, ami összhangban van az érzéseivel.

Ez utalhat arra a rengeteg gyűlölködésre, ami a kapcsolatukat övezte és amolyan görbe tükröt tart a társadalom elé, hogy aki mindenhol csak rosszat és sötétséget lát, az valószínűleg így érez a lelke mélyén, mert ő maga is ilyen ember. A kommentelés lehetősége enneél a fotónál ki van kapcsolva, viszont az emberek általában nem szeretik az effajta okítást, így lehet, hogy Papp Máté Bence ismét csípős megjegyzések hadát kapja majd a fotója miatt.

A kérdéses fényképet ide kattintva tudod megnézni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás