promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mindenben támogatja szerelmét Papp Máté Bence: most épp ezt tette meg Tóth Gabiért
Borítókép:  Youtube - TothGabimusic
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagy gesztust tett a fiatal táncos.

Hosszas, idegörlő betegeskedés után végre valóra vált Tóth Gabi nagy álma: felkerült a Youtube-ra az új száma, az Átkozott nyár, melyben érezhetően szíve minden fájdalmát beleírta. A dal csodás óda a szenvedéshez, engem legalábbis mélyen érintett.

Azt gondolom már senkinek sem kell bemutatni, hogy mi inspirálta Gabit a zene megírására: Krausz Gáborral a nyáron jelentették be, hogy hat év után elválnak és külön folytatják az életüket. Ez már önmagában rengeteg embernek okot adott arra, hogy gyűlölködő kommentek egész garmadáját zúdítsák az énekesnőre, de történt valami más is: a bejelentés után nem sokkal kiderült, hogy Gabi egy másik férfi iránt érdeklődött, Papp Máté Bnecével, a Fricskából ismert táncossal hozták ők kapcsolatba.

A válás, a fiatalabb szerető és az esetleges házasságtörés hármasa pedig olyan elementáris dühöt szabadított fel a magyarokban, amire valószínűleg Gabi a legvadabb álmaiban sem volt felkészülve. Azóta is csak szűkszavúan nyilatkozik a válásról, azonban az visszatérő eleme a mondanivalójának, hogy bár elismeri, hogy hibázott, azonban mindig sejtelmesen utal arra, hogy nem egyedül ő a hunyó. Ez egyébként egy válásnál azért általában így van.

Gabi szomorúságát azonban vélhetően nem szerelmi bánat okozza, mivel úgy néz ki, hogy egyre több nyilvános gesztust tesznek egymással Papp Máté Bencével, bár a hivatalos közlemény a kapcsolatuk elismeréséről, alakulásáról egyelőre elmaradt.

Most azonban a szemfülesebbek kiszúrhattak valamit Papp Máté Bence 24 óráig elérhető Instagram történetében: bizony Gabi új dalát promózza a Fricska táncosa. Sokan úgy gondolták, hogy ez már egy komoly szándéknyilatkozat és örültek annak, hogy Máté segíti az énekesnőt.

Úgy tűnik a közvélemény is kezdi elfogadni a dolgokat és továbblépnek a vélt sérelmeiken, ugyanis Gabi oldalán egyre több kedves és támogató komment érkezik, kevés gyűlölködést lehet már olvasni a falán.

Az elkészült dalt, melyet a Fricska táncosa is reklámozott, itt tekinthető meg:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás