promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi végre kimondta az igazságot, valójában ez történt
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi tiszta vizet öntött a pohárba.

Nem telik el úgy nap, hogy ne jelenne meg legalább két tucat cikk Tóth Gabiról. Javarészt a válásáról szólnak ezek a hírek, de a múlt héten a betegsége miatt is címlapon volt. Az énekesnő már a Sztárban sztár leszek előző adása során sem érezte jól magát, aztán később orvosi kezelésre is szorult. Kórházba került, ahol alaposabban megvizsgálták.

Kiderült, hogy tályogok lettek a torkában, amik hatalmas fájdalmat okoztak neki. Egészen vasárnapig kérdéses volt, hogy részt tud-e venni a TV2 műsorának következő élő showjában, versenyzőinek nélküle kellett felkészülniük a legutóbbi produkcióikra.

Végül Gabi versenyzői állták a sarat, a veszélyzónát is elkerülték; Pápai Joci mentoráltja, Bányai Noémi távozott a műsorból.


Visszatérve Tóth Gabira: mindenki arra volt kíváncsi, hogy mi is történt vele múlt héten. Az énekesnő a Sztárban sztár leszek adásának elején eloszlatott minden pletykát a betegségével kapcsolatban.

Elmondta, hogy mandulaműtéten esett át, megengedtek az orvosoknak, hogy kivegyék, és most már újra olyan a hangja és az egészsége, mint előtte.

Tilla aztán hamar ráterelte a szót Köllő Babett ruhájára, ami akár életveszélyes szettnek is nevezhető, hiszen éles díszítőelemek álltak ki belőle. Majka megragadta az alkalmat, hogy poénkodjon egyet a ruhán, bevitt magával egy kis sonkát a stúdióba, és rátűzte Babettre, mint szalonnát a nyársra.

Utána tesztelte Babettet, hogy le tudja-e enni a saját ruhájáról a felvágottakat, a luxusfeleség pedig könnyedén megugrotta a feladatot; sőt, később még egy kis sajtot is kért Majkától.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás