promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi nélkül folytatódik a Sztárban sztár leszek? Senki se tud semmit az énekesnőről, versenyzői mentor nélkül maradtak
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagy bajban vannak Tóth Gabi versenyzői.

Tóth Gabi már a Sztárban sztár leszek előző adása során sem érezte jól magát. Az énekesnőnek elkezdett fájni a torka, de azt remélte, hogy nem lesz komoly betegség belőle. A mandulagyulladása miatt viszont tályogos sebek keletkeztek a torkán, emiatt iszonyatos fájdalmai vannak. Tóth Gabi végül kórházba is került, ezért a versenyzőinek nélküle kellett felkszülnie a vasárnapi élő show-ra.

A TV2 szerkesztői később próbálták elérni telefonon Gabit, hogy megkérdezzék tőle, hogy van, de nem sikerült elérni őt. Jelen pillanatban még az is kérdéses, hogy ott tud-e lenni az e heti Sztárban sztár leszek-en. A TV2 Sajtóosztálya csütörtökön még azt közölte, hogy információk szerint Gabi orvosi kezelés alatt áll, de mindent megtesz annak érdekében, hogy vasárnap ő is ott ülhessen mestertársai között.

Azonban azóta nem érkezett róla több hír, még azt sem tudni, hogy tényleg meggyógyul-e vasárnapig, szóval könnyen lehet, hogy Tóth Gabi nélkül folytatódik a Sztárban sztár leszek; legalábbis ezen a héten.

Mint köztudott, a műsor versenyzői a mestereik segítségével készülnek fel az élő adásokra, de mivel Tóth Gabi most távol volt a betegsége miatt, Oláh Viviennek és Halász Rebekának egyedül kellett boldogulnia. Hozzá kell tenni, hogy az énektanáruk és a tánctanáruk így is támogatta őket, szóval nem voltak teljesen magukra hagyva, de bizonyára jól jöttek volna Gabi jótanácsai is.

Az énekesnő videóüzenetben kért elnézést a versenyzőitől, egyúttal biztosította őket, hogy távolról fogja nekik küldeni az erőt és az energiát.

Hogy Tóth Gabi végül megjelenik-e a Sztárban sztár leszek következő élő adásában, az valószínűleg csak vasárnap este fog kiderülni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás