promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elképesztő új videó került ki Tóth Gabiról, ezen pörög most az internet
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A felvétel nem új, sokan írtak róla korábban, azonban azóta teljesen más aspektusba került az egész jelenet.

Az énekesnő feje fölött alaposan összecsapnak a hullámok az utóbbi időben. A Sztárban sztár leszek! című műsorban, ami a TV2-n fut óriási nézettséggel,  rendszeresen tesz olyan kijelentéseket, amiért valóságos gyűlölet cunamit okoz maga körül. Van mikor a zsűritagoknak szól be, ez történt Majkával és Babettel is, van mikor egyszerűen csak hisztérikusan viselkedik a műsorban. Arra is vannak találgatások, hogy talán a stylistja sem kedveli különösebben Tóth Gabit, néha legalábbis olyan ruhakölteményekbe tuszkolják az énekesnőt, amik nem is illenek hozzá.

A TV-s szerepléseknél azonban még többek fantáziáját mozgatja Tóth Gabi magánélete. A nyár folyamán, több évnyi boldog házasság  után robbant a bomba, hogy az elmúlt időszakban előszeretettel "ősanya szerepben" mutatkozó Tóth Gabi és Krausz Gábor útjai elválnak. Azóta is rengeteg cikk érkezett a témában, és augusztus óta ez a legpörgősebb topik a magyar médiában, hiszen az emberek kíváncsiak a fejleményekre. Így pedig az sem csoda, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor Instagram-posztjait is egyre többen követik, és ha van valami újdonság, abból azonnal téma lesz.

A bulvárújságírók azóta is rengeteget cikkeznek róluk, mindenki várja, mikor lesz vége az újabb románcnak, vagy hogy Krausz Gábor, aki idő közben  elköltözött, az is sokakat érdekel, hogy mikor jön össze egy új barátnővel. Mikes Annával ugyanis hiába alkotnak szuper párost a Dancing with the Stars adásaiban, ez a kapcsolat csak a táncparkettre vonatkozik.

Tóth Gabi mostanában ritkán posztolt videót, ám most megörvendeztette a rajongóit egy csodálatos mozgóképpel:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás