promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi nem akart csendes feleség lenni: döbbenet, mint üzent az új dalában Krausz Gábornak
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A válásáról énekel legújabb dalában Tóth Gabi.​

Néhány hónapja futótűzként robbant a hír Tóth Gabi és Krausz Gábor válásáról, ami után az emberek nagy része meg volt győződve arról, hogy egyedül az énekesnő tehet arról, hogy a házasságuk tönkrement. Ezt csak megerősítette, amikor kiderült, hogy Gabi a Fricska Táncegyüttes egyik tagjával, Papp Máté Bencével csalta meg a sztárséfet, majd az egyik közeli ismerősük azt is elárulta, hogy Gábor hajlandó lett volna megbocsátani feleségének a félrelépést, mert azt hitte, hogy csak egy futókalandról volt szó.

Aztán bebizonyosodott, hogy Gabi és a táncoslábú fiatalember kapcsolata komolyabb annál, ezért mostanra már nem kérdés, végérvényesen véget ért a kapcsolat. A válás után Tóth Gabiék folyamatosan a címlapokon voltak, az énekesnő azonban sokáig nem szólalt meg részletesen a történtekkel kapcsolatban. Most azonban megtörte a csendet és új dalában, melynek az "Átkozott nyár”ˇcímet adta, minden fájdalmát kiöntötte a szakítás kapcsán.

Gabi az új dala beharangozásához egy hosszú bejegyzést is közzétett az Instagramon. 

Itt hagytad hát nekem a zenét. Mondd, hogy legyek így csendes feleség..?

- ezekkel a dalban elhangzó mondatokkal kezdte a posztot, ami igen sok mindent elárul az érzéseiről. Gabi a későbbiekbek kifejtette, hogy nem akarja mentegetni magát, hiszen ő is ember és néha hibázik, de az igazság az, hogy neki általában a szíve diktál.

Hiszem azt, hogy helyre tudom hozni, amit elrontottam , amiben hibáztam. De, “ Ez vagyok én”!
Mindenhez két ember kell, nem csak rajtunk múlnak életünk fontos döntései. Ezzel a dallal szeretném elmondani azt, amit eddig nem tudtam, vagy inkább nem akartam. Most úgy érzem, ennek is eljött az ideje

- vallotta be Gabi.

Mint azt az énekesnő kifejtette, a dal címe sem véletlen, hisz azt üzeni, hogy az életünkben sajnos előfordulnak fájdalmas pillanatok, amiket nehéz megélni, viselni.
Kemény volt a számára ez a nyár, de ami az övé, azt nem veheti el tőle senki.

Szeretek alkotni, énekelni, táncolni, szeretek szeretni és boldog lenni, és másokat boldoggá tenni!

- üzente a beharangozóban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás