promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mikes Anna és Krausz Gábor bevettek egy harmadikat, így fogják csinálni
Borítókép:  Tv2Play/Mokka
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ezt nem láttuk jönni​.

Krausz Gábor, a Sztárséf egykori versenyzője mostanában az ország egyik legismertebb emberévé lépett elő. Tóth Gabival való botrányos szakításáról és válásáról már szinte mindent megírt a nyomtatott és az online sajtó is, de az élet az egykori sztárpár egyik fele számára sem állt meg: Tóth Gabi nemrégiben adott ki új dalt, amiben a szakítását dolgozta fel, míg Krausz Gábort a Dancing with the Stars című, TV2 csatornán  nagy sikerrel futó táncos vetélkedőben láthatják a televizónézők.

Egy a műsornak dedikált rajongói Instagram oldalon lett közzétéve az alábbi fotó, amin Krausz Gábor és műsorbeli táncpartnere, a gyönyörű Mikes Anna látható még egy hölgy társaságában, méghozzá nem is akárkiében: társuk nem más, mint Marics Peti partnere, Stana Alexandra:

A műsor legújabb részét nagy titkolózás övezte, a show az Egyéjszakás kaland címet kapta. Kifejezetten az volt a koncepció, hogy egyetlen estére a versenyző hírességek kapnak egy másik táncpartnert, akit a még versenyben lévők közül választottak ki, Mikes Anna T. Dannyhoz és Lissák Laurához fog beállni, hogy még jobban elkápráztassák a nézőket.

Krausz Gábort az idei évadban rengeteg kommentelő dicsérte, miszerint nagyon jó mozgása van, sokan kifejezetten ügyes táncosnak tartják. Hogy új partnerével mennyire lesz meg az összhang, a következő adásból biztosan kiderül - egyelőre az érintettek nem nyilatkoztak arról, hogy a próbák hogyan haladnak, a triók végső felállása is csak most derült ki.

Biztosan nem egyszerű helyzet a nem képzett táncos hírességek számára az új partner, ám a műsorok felvételei alatt feltételezhetően már megtanultak annyira táncolni, hogy nagy gondot nem fog okozni nekik, és remélhetőleg hétvégén ismételt színvonalas produkciókkal örvendeztetnek meg minket a táncosok.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás