promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi és Marics Peti újra összejönnek, heves érzelmektől forrong majd a Dancing with the Stars döntője
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Andi és Marcsi Peti idén tavasszal szakítottak, az énekesnő sokáig teljesen visszavonult a reflektorfénytől.

 

 

A Dancing with the Stars döntője Marics Petivel, Krausz Gáborral és T. Danny-vel folytatódik tovább, miután az utolsó női versenyző, Radics Gigi is kiesett a játékból. A zsűri szíve szerint tovább juttatta volna az énekesnőt, de végül a nézők szavazata döntött, akik Krausz Gábor és Mikes Anna párosát tartották a képernyőn.

Gigi egy pillanatig sem szomorkodott, nagyon örült, hogy az elődöntőig is eltáncolták magukat Baranya Dáviddal, és hogy most már több időt tölthet a kislányával.

A legutóbbi adás is elképesztő produkciókat hozott, T. Danny és Lissák Laurát nem véletlenül gondolják sokan a Dancing with the Stars nagy esélyeseként, mert az énekes elképesztően magabiztosan mozog a színpadon, és erről most is tanúbizonyságot adott.

Michael Jackson dalára cha-cha-chát táncoltak, Rihannnára slágerére pedig egy forró tangót jártak, amire Lissák Laura különösen dögös ruhában készült. A produkciókat itt meg is tudjátok nézni:

Az este egyik nagy szenzációja volt, hogy Stohl András bejelentette, visszatérnek a korábbi adások győztesei, Csobot Adél, Gelencsér Tímea, és Tóth Andi is színpadra lép. Ez azt is jelenti, hogy hosszú idő után ismét közös képernyőre kerül a tavasszal szakított Tóth Andi és Marcsi Peti.

Érdekes, hogy a két énekest nem először boronálja össze a csatorna.

Tóth Andi és Marics Peti ugyanis a tavalyi év folyamán a Sztárban sztár leszek! felvételei alatt kerültek közelebb egymáshoz, Lékai-Kiss Ramóna nem is szégyenlősködött, és rögtön rá is kérdezett a párkapcsolati helyzetükre. Akkoriban így néztek ki a szerelmesek, érdemes visszanézni, hogyan énekeltek közösen, akkor még óriási volt az összhang:

Az biztos, hogy a jövő heti döntő érzelmekben gazdag lesz, nem csak Andi és Peti miatt, hanem mert közben Krausz Gáborék között is folyton forr a levegő, és a győzelemért folytatott harc is szélsőséges érzelmeket hozhat felszínre a játékosokból.

A csatorna legutóbb ugye azzal okozott nagy közfelháborodást, hogy Tóth Gabi új párjával adott elő egy produkciót, ezzel promózták a Sztárban szár leszek!-et a Dancing with the Stars adásában, amivel nem is lett volna akkora probléma, ha nem lett volna a stúdióban Tóth Gabi exe, Krausz Gábor is, aki így végignézte volt felesége és Papp Máté Bence táncát:

A továbbjutók névsora a következőképpen alakult tehát - ez azt is jelenti, hogy most először már biztosan férfi győztest fogunk avatni a jövő héten:
  • T. Danny &Lissák Laura - 60 pont (30 pont + 30 pont)
  • Marics Peti & Stana Alexandra - 58 pont (30 pont + 28 pont)
  • Krausz Gábor & Mikes Anna - 56 pont (27 pont + 29 pont)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás