promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási fordulat, Mikes Anna és Krausz Gábor rendkívüli bejelentkezésben közölte a hírt, ami a Dancing with The Stars-ban jön
Borítókép:  TV2 Play - Dancing with the Stars
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mikes Anna és Krausz Gábor fontos hírt osztottak meg a rajongótáborukkal az Instagram-on.

Mikes anna és Krausz Gábor párosa elképsztően jól szerepel a TV2 csúcsprodukciójában, a Dancing with The Stars című műsorban, amely lassan elérkezik a fináléhoz, és bizony most számítanak majd leginkább a szavazatok, így nem is csoda, hogy a párosok már most elkezdtek küzdeni a szavazatokért, hiszen a végső elszámolásnál tényleg minden szavazatnak dupla súlya is van már. Az elmúlt hetekben nagyon sok cikk jelent meg Mikes Annáról és Krausz Gáborról, az ő párosuk különösképpen érdekli az embereket, így minden szavukra, mozdulatukra, a táncparketten történt megmozdulásukra több százezren kíváncsiak.

Nagyon sokan várják már, hogy a Dancing with The Stars legújabb szériájának ki lesz a győztese, nagyon sokan fognak valószínűleg a tévéképernyők előtt is izgulni kedvenceikért az idei szériában is. A rajongók természetesen a páros naponta követik a páros közösségi média oldalait is, hogy ne hogy véletlen lemaradjanak valamiről, ami nagyon fontos lehet. Krausz Gábor egyre jobban megnyílik, és ezt nyomon lehet követni már a műsor kezdetétől, a legújabb videójukon, amely egyben egy rendkívüli bejelentés is, Mikes Annának szólnia kell Gábornak, hogy a felvétel erejéig szakítsa meg egy kicsit az edzését, hiszen látszik, hogy nagyon benne van a próbában, a háttérben táncol.

Majd már közösen köszönik meg az eddigi szavazatokat, és elárulnak egy rendkívüli új dolgot is, amely a versennyel kapcsolatos, vagyis a Dancing with The Stars versenykiírásával, ugyanis elmondják, hogy egész héten lehet már rájuk szavazni, Anna pedig azt is elmondja, hogy ez merőben eltér a tavalyi évtől.

Itt nézhetitek meg a páros kedves videóját, amelyben közlik a rendkívüli hírt is:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás