promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Krausz Gábor és Mikes Anna nedvesre táncolták a parkettát, őrület ami megtörtént a Dancing with the Stars stúdiójában
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mikes Annán alig volt ruha, Krausz Gábor torreádornak érezte magát, felperzselték a színpadot.

A Dancing with the Stars ötödik fordulójában igencsak forró vot a hangulat, mikor Krausz Gábor és Mikes Anna a színpadra lépett. Gábor már többször is lenyilatkozta, hogy úgy érzi a legutóbbi adásban átszakadtak benne bizonyos gátak, azóta sokkal felszabadultabb, és élvezi a táncot, nem izgul annyira, mint a korábbi adásokban.

Talán nem is véletlen, hogy Gáborék eddig vártak az igazán nagy dobásra, Krausz Gáborból tényleg kijött a torreádor, ahogy arról a tánc előtt beszélt a stúdióban Stohl András kérdésére válaszolva, miután Lékai-Kiss Ramóna látványosan leragadt Mikes Anna hiányos öltözékén, amit itt tudtok megnézni:

Krausz és Mikes az ‘N Sync Bye Bye Bye számát választotta a a paso dobléhoz, ami egy roppant eredeti produkciót eredményezett, hiszen nem mindennap jut eszünkbe a spanyol temperamentumot a 90-es évek bőrszerkós fiúbandáival házasítani, most azonban pontosan ez történt.

A táncosok egy erotikától túlfűtött, roppant férfias táncot ígértek, és nem is okoztak csalódást, olyan táncot lejtettek, amibe beleremegett a Föld, ha pedig nem izzadtak volna meg eléggé a heves mozdulatoktól, akkor biztos ami biztos alapon jól benedvesítették a színpadot is. A produkciót rögtön meg is tudjátok lesni itt:

Lékai-Ramónából ismét kijött a benne rejtőző "grupie rajongás", a sztárséfet egy szexi fiúbandában is könnyűszerrel elképzelné. A zsűrit is sikerült újfent lenyűgözni: Ördög Nóra isteninek nevezte a produkciót, főleg ahhoz képest, hogy Gábor csak előző este kezdett el témába vágó táncos videókat nézegetni. 

Szente Vajk azt mondta, az öt hét alatt most táncoltak a legjobban, miközben a produkcióban minden benne volt, aminek a paso soblénak benne kell lennie. A részletes értékelésért indítsátok el ezt a videót:

Nem ez volt azonban az egyetlen tánc, amit a sztárok előadtak a szombati adásban, ezen a héten a versenyzők két produkcióval készültek, egy egyénivel és egy páros kihívással. Krauszék Király Lindáékkal kerültek párba, a végeredménynél azonban talán még érdekesebb a felkészülésről készült kis werk-film, ahol Király Linda egészen beleéli magát, hogy végre lecserélheti profi táncpartnerét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás