promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezekkel a férfiakkal volt Mikes Anna Krausz Gábor előtt: volt akivel meseszép párt alkottak
Borítókép:  TV2 Play - Dancing with the Stars
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mutatjuk Mikes Anna korábbi párjait, igazi hírességekkel volt dolga a táncosnőnek.

Hatalmas örömujjongás söpört végig Magyaroszágon most szombat este: Mikes Anna és partnere, Krausz Gábor hivatalosan is bejutottak a döntőbe, az irántuk való érdeklődés és rajongás pedig nem csitul. Mindenki drukkol a párnak és még ennél is többen vannak azok, akik minden létező mondatba, mozdulatba jelet, vagy valamilyen elszólást látnak, amiből végre kiderül, hogy hányadán is áll egymással a táncos és a sztárséf: profi munkakapcsolat, vagy valami magánéletbe is begyűrűző szimpátia, amiből még bármi is lehet?

Olyan mintha Anna Gábor előtt sosem lépett volna a partkettre és el sem tudjuk őt más férfi mellett képzelni, azonban ne felejtsük el, hogy a Dancing with the Stars negyedik évada, Anna pedig az első évad óta oszlopos szereplője a táncos csapatnak.

Korábbi nyilatkozataiban már megemlítette, hogy ebben az évadban van a legkönnyebb dolga, kitért arra is, hogy imád Gáborral dolgozni, gyakorolni, mert a séf elszántsága, kitartása és alázata megkönnyíti a közös munkát, kedvessége és humora pedig élvezetessé is teszi azt.

Mostani cikkünkben korábbi adásokból szemezgettünk és megmutatjuk, hogy Mikes Anna milyen férfiak oldalán tűnt fel, ez alapján pedig mindenki eldöntheti, hogy ki mellett ragyogott leginkább a művésznő.

Kezdjük is a legkézenfekvőbben, a legutolsó adás közös táncát tettük be ide, melyen Anna és Gábor egy fülledt hangulatú, erotikus rumbát jártak el, a zsűri és a közönség, na meg persze a nézők legnagyobb örömére:

A következő videónk egészen 2020 októberéig repít vissza, ahol Anna partnere egy igen csak jóképű sportoló, azon belül is teniszező: Noszály Sándor volt. Őt egyébként be is hívták a mostani műsorba beszélgetni és csupa kedves dolgot tudott elmondani volt partneréről. Itt az első adás közös táncát mutatjuk meg nektek, melyben egy Foxtrot-ot táncolnak el. Ők, bár hiába a sportolói életmód mindkettőjüktől, az 5. élő adásban estek ki:

2021-ben Anna egy színpadi embert kapott maga mellé mentorálásra, Kamarás Ivánnal vették fel a tánccipőt. Szintén az első adást mutatjuk, ahol egy Paso Doble nevű, ritmusos, feszes táncot adtak elő, nagy sikerrel. Anna itt igazán közelt került a végső győzelemhez, párjával a 3. helyig jutottak és elmondása szerint remek volt közöttük az összhang:

2022-ben Anna egy ismert énekes, Kökény Attila oldalán jelent meg a színpadon. Az énekesnek szintén nem volt idegen a színpadi jelenlét és mint az előző évben, Anna ismét egy Paso Doblét táncol. Itt az elődöntőbe való bekerülés előtt ért véget a verseny a pár számára:

Ezek voltak Anna eddigi párjai, de semmi kétség afelől, hogyha jövőre ismét elindul a show, akkor neki fix, bérelt helye van a táncosok között.

Mi a véleményed? Ki mellett mutatott a legjobban Anna, kivel alkották a legtehetségesebb, legszerethetőbb párost?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás