promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi beszólt Krausz Gábornak és Mikes Annának, népharag zúdult a Sztárban sztár leszek mesterére
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi kihasználta az alkalmat, élő adásban szúrt oda Krausz Gábornak és Mikes Annának.

Krausz Gábor és Mikes Anna megnyerték a Dancing with the Stars idei évadját. Bár sokan meglepődtek ezen az eredményen - hiszen többen is azon a véleményen vannak, hogy T. Dannynek és Lissák Laurának kellett volna az első helyen végeznie -, a gratulációk azóta is záporoznak a sztárséfhez és profi táncos partneréhez. A Promotions is készített egy szavazást, amiben az olvasók tippelhettek, hogy miként fog alakulni a dobogó, és el kell mondanunk, hogy ugyanaz az eredmény született az első három helyen, mint ahogy a műsor alatt is szavaztak a nézők.

Természetesen a Dancing with the Stars fináléját a Sztárban sztár leszek elődöntőjében is megemlítették. Ezen a ponton Tóth Gabi megdöbbentő kijelentést tett, ugyanis élő adásban gratulált Krausz Gábornak és Mikes Annának. Sokak szerint viszont ez csak képmutatás volt, Tóth Gabi gratulációjában semmi őszinteség nem volt, hiszen utána rögtön olyan megjegyzést tett, amivel félreérthetetlenül odaszúrt volt párjának.

„Innen is szeretnék gratulálni Krausz Gábornak és Mikes Annának, hogy megnyerték a Dancing with the Starst. Örülök, hogy hozzátehettem ehhez…”

- hangzott el Tóth Gabi szájából.

A nézők véleménye ezen a ponton megoszlik, hiszen míg az egyik tábor azt mondja, hogy ez most tényleg egy emberséges gesztus volt Gabitól, a másik oldal szerint az énekesnő ezzel azt akarta mondani, hogy volt férje csak a botrányos válásuk miatt tudott nyerni; magyarán sajnálatból szavaztak rá a nézők.

„A Sztárban sztár sem szólhat másról, mint Tóth Gabiról. Hiánypótló volt”

„Őszinte? Csak úgy bedobta és ment tovább a másik témával. Kár volt!”

„Még jó hogy gratulált! Hisz ő miatta nyertek!”

„Meg is említette! Örülök, hogy hozzájárulhattam ehhez...Van bőr a pofáján?”


Aztán később Tóth Gabi megragadta az alkalmat, hogy kicsit rápirítson Tóth Andira is. A visszavonult énekesnő duettet énekelt az egyik versenyzővel, a produkció után pedig Gabi szóba hozta a tiltogatást; emiatt pedig kialakult egy kisebb adok-kapok a két sztár között.

Tudniillik Gabi és Andi még 2021 februárjában esett egymásnak, mert Andi a közösségi oldalán egy tequilát gyártó italcéget reklámozott. Gabi emiatt kritizálta az énekesnőt, az X-Faktor egykori győztese pedig bepipult. Bár a kedélyek azóta lecsillapodtak, azóta sem oldották fel a tiltásokat.

„Andi, te meg ne vonulgassál sehova, max a színpadra vonulgassál, légy szíves, mert neked színpadon a helyed! Egy olyan ritka kincs vagy, akit még mindig szeretek, csak mindenhol le vagyok tiltva nálad, aztán nem tudom elmondani neked...”

- jegyezte meg a produkció után, mire Andi olyan választ adott, amivel rögtön zavarba is hozta Gabit:

„Te tiltottál le, Gabi”.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás