promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eldőlt, ki nyeri a Dancing with the Stars-t? Kialakult a végeredmény már az élő adás előtt, a nézők nekik adták a legtöbb szavazatot
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ma este véget érnek a Dancing with The Stars küzdelmei, a nézőknek azonban már erős sejtéseik vannak arról, hogy melyik páros lesz a végső győztes.

Ma este rendezik meg a Dancing with the Stars fináléját, ami különösen izgalmasnak ígérkezik. A nézők közül már nagyon sokan várják már, hogy a műsor legújabb szériájának ki lesz a győztese, így nyilvánvalóan sokan fognak a tévéképernyők előtt is izgulni kedvenceikért az idei szériában is.

A műsort egyébként rendkívül sokan názik, amit valószínűleg az izgalmas tematikán kívül az egyéb történések is erősítenek. Az utóbbi hetekben ugyanis a csapból is Mikes Anna és Krausz Gábor folyik, akik kapcsolatának alakulására nagyon kíváncsiak a nézők a verseny lefolyása mellett.

A döntőbe végül három sztárpár jutott be múlt szombaton: Krausz Gábor és Mikes Anna, Marics Peti és Stana Alexandra, valamint T. Danny és Lissák Laura. A ma esti várva várt fináléban már nem kevesebb mint három-három tánccal készülnek majd versenyben lévő párosok és a döntőbe visszatérnek majd a korábban kiesett versenyzők is, így extrán izgalmasnak ígérkezik a ma esti döntő. 

Bár az eredményhirdetés még csak ma este lesz, bizony sok néző már most tudni véli, hogy melyik páros emelheti majd magasba a Dancing with the Stars trófeáját. Ezzel kapcsolatban egy korábbi cikkünkben nemrégiben mi is indítottunk egy szavazást, amelyben arra voltunk kíváncsiak, hogy olvasóink szerint ki nyeri majd az idei szériát.

Nos a szavazatokat elnézve nem kérdés, hogy melyik páros olvasóink kedvence, akik nem mások mint Mikes Anna és Krausz Gábor.

Az egymáshoz igen közel kerülő sztárséf és táncpartnere több majdnem háromszor annyi szavazatot kapott a másik két még versenyben lévő pároshoz képest. Az eredmény egyébként nem feltétlenül meglepő, hiszen Krausz Gábor és partnere valóban egészen lenyűgöző táncokat mutatnak be hétről hétre elvarázsolva az összes nézőt.

A döntő azonban még így is tartogathat izgalmakat s bár a végső győzelemre a nagy esélyes egyértelműen Mikes Annáék párosa, Marics Petiék és T. Dannyék is okozhatnak majd meglepetéseket az utolsó adásban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás