promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ez a páros lehet a Dancing with the Stars győztese? Korábban szavazhatnak a nézők
Borítókép:  TV2 Play - Dancing with the Stars
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ez a pár lenne a legesélyesebb? Már most lehet szavazni.

A ma este adásba kerülő rész különösen izgalmas lesz a Dancing with the Stars nézőinek: négy pár már bejutott az elődöntőbe, most pedig az a kérdés, hogy ki lesz az a három pár, akik megmérkőzhetnek a bajnoki címért. A bent maradt párosok mindegyike esélyes lehet, hasonló teljesítményt nyújtanak: mindannyian konzisztensen jók, megfogadják tánctanáraik tanácsait, alázatosan állnak a feladatokhoz, nem mellesleg pedig időt és energiát nem kímélve vetik bele magukat a próbákba és a gyakorlásba.

A négy páros, akik közül hárman a fináléba jutnak majd, egy pedig megnyeri az egész műsort a következőek: T. Danny és Lissák Laura, Marics Peti és Stana Alexandra, Mikes Anna és Krausz Gábor, valamint Radics Gigi és Baranya Dávid.

Amit biztosan kijelenthetünk az eddigi évadról, hogy ez a négy páros abszolút zsűri- és közönségkedvenc. Általában remek értékeléseket kaptak és (ahogy a mellékelt ábra mutatja) a nézők is előszeretettel juttatták őket tovább.

A műsor egyébként kivételesen sikeres, amit valószínűleg az izgalmas tematikán kívül az egyéb mellékszálak is erősítenek: például egy egész ország találgatja Mikes Anna és Krausz Gábor kapcsolatának jellegét, mivoltát, fejleményeit és ez ad egy kellemes fűszert a műsornak.

T. Danny és Kecskés Enikő meg nem erősített kapcsolata is foglalkoztatta a nézőket, de itt tudhatták meg a TV2 lelkes rajongói azt is, hogy Baranya Dávid édesapa lesz.

Stohl András ellőtt egy brutál vicces börtönös poént, Marics Peti minden létező hölgyet alaposan szemrevételez, szóval zajlanak a történések a stúdió falain belül. A zsűri összeállítása is kiváló, valóságos sziporkákat nyomnak, arról pedig, hogy a fellépők és a műsorvezetők, valamint az ítészek milyen ruhakölteményekben jelennek meg, akár 10 cikk is kitelne.

Emlékeztek még? Ezzel a promo videóval robbant be a műsor, már ekkor imádtuk a szereplőket:

A sztároknak sok vidám és vicces pillanatban volt részük, itt egy rövidke összeállítás, ahol még a teljes szereplőgárda együtt van:

Most a ti véleményetekre vagyunk kíváncsiak, végső soron úgyis az lesz, amit ti akartok, szerintetek ki áll majd a pódium legtetején a négy brutál erős csapat közül? Nyomj a nyílra és fejezd ki vele a szimpátiádat, vagy nem tetszésedet, dönts te a szavazás állásáról és végső soron a győztesről.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás