promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mikes Anna megsérült, nem tudják folytatni a versenyt Krausz Gáborral?
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mikes Anna most közölte, hogy megsérült a próbán.

Szombat este érkezik a Dancing with the Stars elődöntője, amiben a még versenyben lévő négy páros fog parkettre lépni. A nézők véleménye nagyon megoszlik arról, hogy ki lesz a győztes, de abban egészen biztosak, hogy Marics Peti és Stana Alexandra, T. Danny és Lissák Laura, valamint Krausz Gábor és Mikes Anna lesz ott a fináléban.

Persze addig bármi megtörténhet, most például Mikes Anna is megsérült az egyik táncpróbájukon, amiről péntek délelőtt posztolt a közösségi oldalára.

Krausz Gábor és Mikes Anna a közösségi médiában válaszoltak a rajongók kérdéseire. Például elmondták, hogy számokban ki sem tudják fejezni, milyen sok időt töltenek a próbateremben, vagy hogy mindig úgy álltak a műsor elé, hogy az adott heti adásban jussanak tovább, de arra is őszintén válaszoltak, hogy ha séf hányszor lépett rá Anna lábára.

A profi táncos elárulta a rajongóiknak, hogy most is megsérült az egyik próbán, ugyanis Krausz Gábor annyira rálépett, hogy kék-zöld foltos lett.

Ezek után joggal merült fel az emberekben a kérdés, hogy tudják-e folytatni így a versenyt, de úgy látszik, nem komoly a sérülés, tehát Anna szombatig teljesen helyre tud jönni.

Krausz Gábor még annyit tett hozzá, hogy mennyire durva lenne, ha előbb nyerne versenyt a Dancing with the Stars-ban, mint a Séfek séfében. Nagyon örülnének neki mind a ketten, ha bejutnának a legjobb három közé, de már azért is nagyon hálásak, hogy idáig eljutottak, és természetesen az elődöntőben is a legjobb formájukat fogják hozni.

Krausz Gábor és Mikes Anna legutóbbi produkcióját alább tudjátok visszanézni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás