promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Krausz Gábor lebukott az ország előtt? Mikes Annával közös fotóján gyanús dolgot szúrtak ki a rajongók, ami első látásra tényleg zavarba ejtő lehet
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagyon sok rajongónak feltűnt az érdekesség, és csupán némi utánajárás után lehet tisztázni egyértelműen a dolgokat.

Az elmúlt időszakban Tóth Gabi és Krausz Gábor kapcsán egymást érték a hírek a médiában, nagyon érdekes jelenségnek lehetünk szemtanúi, amikor a történet mindkét főszereplője élő adásokban szerepel, ráadásul ugyanazon a csatornán. Nem meglepő természetesen, hogy ezek után mindenki találgat, ráadásul a műsorokban is rájátszanak arra, hogy lehessen mit találgatni, akár még a színpadon is történnek olyan dolgok, amelyek arra is jók, hogy utána még többen legyenek kíváncsiak a folytatásra. Tóth Gabi a Sztárban sztár leszek! című műsor zsűrijében ül, és hétről hétre már a ruhájával sikerül olyan sztorikat beindítania a médiában, amelyek jó pár napig tudnak történeteket hozni a rajongóknak.

Nemrégiben a műsorban az énekesnő még Papp Máté Bencével is fellépett, ezt pedig külön be is harangozta a TV2, tehát egyfajta műsort láthattunk a műsorban, avagy sztárban sztárt.

Krausz Gábor és Mikes Anna pedig a Dancing with The Stars című műsorban szerepelnek közösen, és elképesztően jól menetelnek már a döntő felé, nagyon sok rajongójuk van, akik nagyon szorítanak nekik, és kommentekben is rengetegszer támogatásukat fejezik ki. Nos, nemrégiben egy közös fotót posztolt Mikes Anna és Krausz Gábor, a mosolygós fotón azonban több embernek is feltűnt egy tetoválás Krausz Gábor karján, amely egy női arcot ábrázol. 

Több kommentelő pedig meg is jegyezte, hogy olyan, mintha Mikes Anna lenne rátetoválva a karjára. Más fórumokon pedig többen is utaltak a nagy hasonlóságra, ám egy kis Google-zés után kiderül, hogy ennek a tetoválásnak bizony szép története van, kiderül, hogy ki az a lány. Nem Mikes Annát ábrázolja, hanem Krausz Gábor egy nagyon kedves ismerősét, és erről még korábban a Ripost-nak mesélt a séf. A tetoválás pedig akkor készült, amikor Londonban egy tetoválóművésszel lakott együtt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás