promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lékai-Kiss Ramóna hatalmasat rontott élő adásban, sorra érték egymást a bakik a Dancing with the Starsban
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András is bakizott egy nagyot szombat este. 

Szombat este ismét adásba került a Dancing with the Stars, amelyben már két-két tánccal kellett készülniük a versenyzőknek. A mezőny pedig egyre szorosabb, jövő héten már csak négy versenyző fog megküzdeni egymással. Nemsokára pedig az is kiderül, hogy ki lesz a győztes a finálé keretein belül. 

Élő adás révén pedig már eddig is többször előfordult néhány baki a műsor során, de ezen a héten egymást érték a hibák, amelyeket a műsorvezetők vétettek el. 

Lékai-Kiss Ramónának eleinte a számokkal gyűlt meg a baja, ugyanis nem tudta összeadni a versenyzők pontjait, amit a zsűritől kaptak. Majd, amikor T.Danny és Lissák Laura másodjára táncolt Stana Alexandrával, elhangzott az adás legnagyobb bakija. 

Beszéltük a próbán, hogy annyira jó barátnők vagytok, hogy tényleg nem tudtátok, hogy ki lép be az ajtón és összeöltöztetek a párducmintás kis ruhátokba

- kezdte Rami a versenyzőknek, majd kiderült, hogy eltévesztette, nem is a két táncos hölgyről volt szó. 

Nem is én voltam Rami!

- vágta rá Alexandra.

Lékai-Kiss Ramóna ezután annyira besült, hogy kínos nevetéssel próbálta leplezni a helyzetet, amiből alig tudott kijönni. Még a zsűrit is megkérdezte viccesen, hogy mit tegyen. Ördög Nóra azt tanácsolta neki, hogy inkább mondja el a telefonszámokat. 

Az eredményhirdetésnél Stohl András is rontott egyet, méghozzá rosszul mondott egy nevet. Marics Peti nevét valamiért Radicsként ejtette ki, a fiatal énekes furcsán is nézett rá ezután a műsorvezetőre, aki végül javította a botlását. 

A műsor végén Radics Gigiék és Hunyadi Donatelláék közül került ki a kieső, majd a műsorvezetők nem Kiszel Tünde lánya nevét mondták ki, így neki és táncpartnerének kellett távozniuk. Ők már biztosan nem nyerhetik meg a táncos műsort és könnyfakasztó utolsó tánccal búcsúztak el mindenkitől. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás