promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Féltékenység és veszekedés: a Dancing With The Stars véget vethet a szerelemnek?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szexik, tehetségesek, sikeresek. Erős lett a felhozatal a Tv2 új sztárműsorában. Vajon mit szólnak a műsorhoz a hírességek párjai? Idén is lesz féltékenység?

Tegnap bejelentette a Tv2 a Dancing With The Stars következő évadának új szereplőit. Jól néznek ki a párosok, meglátjuk meg lesz-e köztük a kémia, hogy olyan csodás és szenvedélyes produkciókat lássunk, mint Csobot Adél vagy Tóth Andi korábbi táncos előadásai.

De nézzük, hogy eddig milyen kis szerelmi afférokat okoztak a műsorban vállalt szereplések:

Csobot Adél a korábbi évadban az egész országot lenyűgözte a tánctudásával, amivel Hegyes Bercivel az oldalán meg is nyerték a táncversenyt, ám mint kiderült, a színésznő eközben érzelmi hullámvasúton ment keresztül Férjével Istenes Bencével. Bence saját műsorában nyilatkozta, hogy amikor tavaly az Adél táncolt, ő teljesen kivolt.

Olyan féltékeny voltam, mint még soha életemben

Horváth Tamáséknál is drámaian zajlott a műsor forgatása, mivel a menedzseri szerepet betöltő, a próbákon is megjelenő Andrea nem viselte jól, amikor látta a tánchoz elengedhetetlen intimitást a férje és a partnere között.

Végül feladta a versenyt Horváth Tamás miután elájult a próbán, és komoly fejsérülést szenvedett, azonban a történtekről felröppentek különböző pletykák arról, hogy az énekes felesége féltékenysége ösztönözte erre a döntésre az énekest. Később Tamás egy nyilvános postban cáfolta felesége féltékenységéről szóló pletykákat.  

Stana Alexandra szerelmi élete is brazil szappanoperába illik, hiszen volt jegyese Köcse György esküvő előtt egy másik DWTS táncossal Szőke Zsuzsival kezdett új életet külföldön, és meg is hiúsult az esküvője a gyönyörű táncosnővel. De nem sokáig szomorkodott Alexandra, hiszen azóta Horváth Gréta exével Meggyes Dáviddal élnek együtt. Dávidról azt csicsergik a madarak, hogy féltékeny típus, így lehet idén sem lesz dráma mentes a magyarok kedvenc táncos műsora, hiszen idén Marics Petivel száll versenybe a bomba testű táncosnő.7

Mindenesetre Krausz Gáborra már nem lesz féltékeny Tóth Gabi, akár gyengéd szálak is kialakulhatnak a Séf és csodaszép táncpartnere között a hosszú órákra elnyúló edzések során.

A Promotions.hu nyitott szemmel követi majd hétről hétre, hogyan alakul a táncospárok műsor béli és magánélete.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás