promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rég elfeledett videó került elő Lékai-Kiss Ramónáról: élő adásban dőltek ki a férfiak dögös produkciójától
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lékai-Kiss Ramóna korábban egy elképesztően dögös dolgot vállalt be.

Lékai-Kiss Ramóna jelenleg a TV2 egyik meghatározó arca, aki az ország egyik legjobb műsorvezetőjévé vált az évek alatt. A karrierjét azonban nem ennél a tévécsatornánál kezdte, hanem az RTL-nél. Évekig a tévénézők kedvence volt, ugyanis a Barátok Közt sorozatával beköltözött a magyarok nappalijába. Ezután pedig más lehetőséget kapott a csatornától, mondhatni feljebb lépett a ranglétrán és egy élő műsorában kapott lehetőséget, azóta pedig megállíthatatlan. 

A Dancing with the Stars műsorában is láthatjuk minden szombaton, korábban pedig az X-Faktor színpadára lépett ki hétvégente, mint műsorvezető. Rami pedig már akkor is elképesztően dögös volt és egy olyan dolgot is bevállalt, amire egyszerűen nincsenek szavak. 

A tehetségkutató hat évvel ezelőtt egy szokatlan módon kezdődött és Lékai-Kiss Ramóna produkciója nyitotta meg az élő showt. A műsorvezető azonban nem énekhangját mutatta meg, hanem egy dögös tánccal szántotta fel a parkettet. Akkor és most is elakad a nézők szava, elképesztő, hogy a műsorvezető mennyire sokszínű. 

Ezt láthatták akkoriban a nézők a tehetségkutató negyedik élő adásában Lékai-Kiss Ramónától 2017-ben:  

A videóban jól látható, ahogy a dögös műsorvezető három férfi jelenlétében táncol, nem is akárhogy. A produkcióban a táncosokat a földre küldi, olyan, mint egy igazi istennő.

Ramitól egyáltalán nem áll távol a szexi megjelenés, sokszor láthattuk már egy-egy merészebb öltözetben. A műsorvezetőként is sokszor meglepő ruhakölteményekben lehet látni, a Nagy Ő műsorában is mindig elképesztően ragyogóan nézett ki. Sőt, közösségi oldalára olyan fotót is feltöltött, amelyben bikiniben látható, innen tudható, hogy egy gyermek szülése után is bombaformában van. 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás