promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kellemetlen felvétel készült Lékai-Kiss Ramónáról, nevetség tárgya lett a műsorvezető
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lékai-Kiss Ramónán nevet a fél ország a felkerült videó miatt.

November 9-én elindulnak a JOY-napok, már egy ideje lehet kapni az újságárusoknál és a boltokban az őszi lapszámot, amiben rengeteg kupont találunk; ezekkel kedvezményesen tudunk vásárolni egyes üzletekben. Természetesen a JOY-napok kuponjait nem csak kézzel fogható formában szerezhetjük be, hanem online is előfizethetünk rájuk.

A mostani szám címlapján a TV2 csinos műsorvezetője, Lékai-Kiss Ramóna látható, akiről olyan képek készültek a fotózáson, amik mondhatni egy teljesen más oldalát mutatják meg a Barátok közt egykori sztárjának.

Lékai-Kiss Ramóna szerint a fotózáson kilépett a komfortzónájából, de örül annak, hogy most egy másik oldalát mutathatta meg az embereknek.

„Nagyszerű érzés a JOY címlaplányának lenni, és ez most többet mond minden szónál. Az ember mindig szeret megújulni, egy új oldalát megmutatni évszakról évszakra, évről évre. Amióta képernyőn vagyok és szórakoztatom a nézőket, sok oldalamat láthatták, ezért sem gondoltam volna, hogy ez újra meg tud történni. Úgy álltak a csillagok, és a stáb is úgy érkezett meg erre a fotózásra, hogy valami egészen mást szerettek volna kihozni belőlem. Olyan sminket, olyan hajat és olyan stylingot kaptam, ami merőben más, mint amiket az elmúlt 22 év alatt láttak rajtam az emberek. Elképesztő élmény volt, minden szempontból”

- olvasható a JOY lapszámában, ahol nemcsak a teljes interjút olvashatjátok el, de többek között Sydney van den Bosch-sal is találtok egy érdekes beszélgetést; sőt, Krausz Gáborral is.

Lékai-Kiss Ramóna tehát elégedett azokkal a fotókkal, amik készültek róla a fotózáson, de az internet népe nem pont ugyanígy gondolja. A műsorvezető a saját oldalán osztott meg egy bakivideót, amiben azt mutatta meg, hogy milyen sokszor próbált meg elmondani négy mondatot a Joy-napokkal és a kuponokkal kapcsolatban, de egyszerűen nem sikerült neki.

A kommentelők szerint viszont kellemetlen az, ahogy Ramónát kisminkelték; sokak szerint ez a stílus egyáltalán nem áll jól a TV2 sztárjának.

„A sminkjét a gyereke készítette. Semmiféle más mentség nem létezik erre a kulináris esztétikai élményre..”

„Szerintem nagyon szép nő vagy Rami, de ez a smink tényleg nem jött össze a sminkesnek”

„Nem tudtam koncentrálni, mit is mondtál, mi jelent meg? A szemfesték viszont egy életre elvette a kedvem a szemhéjpingálástól, amit még sosem sikerült kiviteleznem nekem sem, dehát én nem is próbálkozom, feladtam”

„Szeretem, de ez a haj és szemfesték most borzalom”

„Szerintem a kisfiának engedte meg, hogy kifesse...”

Alább ti is megnézhetitek, hogy sikerült Lékai-Kiss Ramóna sminkje, egyben meghallgathatjátok, mekkorákat bakizott bele a felvétel készítésébe.

Hát, ez nem jött össze#nezdvegig JOY Magazin - Magyarország

Posted by Kiss Ramóna on Tuesday, November 7, 2023
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás