promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így még nem láthattuk Lékai-Kiss Ramónát, új arcát mutatta meg a TV2 sztárja
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sokan meglepődtek Lékai-Kiss Ramóna új képe láttán.

Manapság Lékai-Kiss Ramóna a TV2 egyik legnagyobb sztárja, aki tavaly még Ördög Nórát is letaszította a trónról, és ő lett az év női műsorvezetője. Persze mindenki tudja, hogy hosszú út vezetett el idáig, hiszen annak idején még az RTL-es (akkor még RTL Klubos) Barátok közt című sorozatban ismerhettük meg őt Szentmihályi Zsófi szerepében – már akkor mindenkit elvarázsolt a szépségével.

Lékai-Kiss Ramónát rengetegen kedvelik, főleg azért, mert ő nem úgy viselkedik, mint a többi celeb. Nem szokott botrányokba keveredni, nem oszt meg beszólogatós, nagy port kavaró posztokat, és nem szól bele mások balhéiba. Csak teszi a dolgát, építi a karrierjét, a családjával foglalkozik és éli vígan az életét – ráadásul több fronton is teljesít a TV2-n, ugyanis nemcsak műsorvezető, hanem színésznő is.

Idén januárban mutatta be a TV2 a Hazatalálsz című sorozatot Törőcsik Franciska, Hajmási Dávid és Jaskó Bálint főszereplésével. Az alkotásban rajtuk kívül többek között Lékai-Kiss Ramóna is feltűnt, aki Trixi karakterét alakítja, és úgy tűnik, hogy a már berendelt második évadban is szerepelni fog – szóval megnyugodhatnak a csinos híresség rajongói, bár az még nem derült ki, hogy mikor tér vissza a széria.

Lékai-Kiss Ramóna most megosztott egy fotót, ami minden bizonnyal arra utal, hogy éppen a Hazatalálsz című sorozaton dolgozik, ugyanis a posztnál betagelte az alkotást. Viszont nem is ez tűnt fel az embereknek igazán, hanem az, hogy milyen furcsán, mókásan grimaszol a képen a színésznő, aki még puszira is csücsöríti a száját a felvételen – így még talán sosem láthattuk őt, mondhatni egészen új arcát mutatta meg:

Akit érdekel, az itt megnézhet egy érdekes interjút Lékai-Kiss Ramónával és a férjével:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás