promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Úgy feszül a pink ruha Lékai-Kiss Ramóna testén, hogy azt öröm nézni
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lékai-Kiss Ramóna fantasztikusan néz ki az új fotóin.

Úgy tűnik, hogy Lékai-Kiss Ramónának jót tett, hogy lelépett az RTL-től, hiszen mióta átigazolt a TV2-höz, azóta egészen elképesztő szakmai sikereket ér el. Ő lett a tavalyi év legjobb női műsorvezetője (és ezzel sokak meglepetésére letaszította a trónról Ördög Nórát), ráadásul a Forbes most publikált, legértékesebb magyar celebjeinek listáján a 11. helyen szerepel, ami hatalmas elismerésnek számít.

Lékai-Kiss Ramónát annak idején a Barátok közt című sorozatban ismerhettük meg, jelenleg pedig a magyar televíziózás egyik megkerülhetetlen, meghatározó arca, amit nem csupán a fent említett szakmai sikerek igazolnak, hanem a közönség iránta érzett szeretete is, ami szinte az összes Instagram posztjánál érzékelhető – arról nem is beszélve, hogy a platformon már több, mint 420 ezer követője van, ami szintén nagy dolognak számít, főleg Magyarországon.

Aki követi Lékai-Kiss Ramónát, az pontosan tudja, hogy a csinos híresség általában a különböző projektjeivel kapcsolatban rak ki tartalmakat, és viszonylag ritkán szokott posztolni a családjáról – viszont néha megvillantja a csábító oldalát is, és olyan képeket, videókat oszt meg, amiktől egyből leveri a víz a hűséges hódolóit.

Lékai-Kiss Ramóna most is így tett, ugyanis egy testhez feszülő, pink ruhában pózolt, és ugyan egy reklámposztról van szó, így is elérte a kellő hatást, mivel olyan gyönyörű a felvételeken a műsorvezető, hogy csak úgy özönlöttek a dicsérő kommentek a bejegyzéséhez – bár ez azért is lehet, mert a Barbie című filmnek köszönhetően most mindenkinek egyből a pink színre irányul a tekintete, szóval jól választott a híresség.

Itt lehet megtekinteni Lékai-Kiss Ramóna posztját:

Itt lehet megnézni egy érdekes közös interjút Lékai-Kiss Ramónával és a férjével:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás