promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lebukott Lékai-Kiss Ramóna: tényleg egy új autó árát hordja a csuklóján?
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lékai-Kiss Ramónáról egy szakértő rántotta le a leplet.

Lékai-Kiss Ramóna jelenleg az ország egyik legfelkapottabb televíziós személyisége, akit ráadásul tavaly megválasztottak az év női műsorvezetőjének, ezzel pedig letaszította a trónról a TV2-s kollégáját, Ördög Nórát. A rendkívül csinos híresség nagyon népszerű, rengetegen imádják őt, és általában még a botrányok is elkerülik, ez pedig egész ritka manapság a magyar celebeknél.

Nemrég Lékai-Kiss Ramóna megmutatta a követőinek a gyönyörű kocsiját, amit nagyon szeret, a minap pedig New Yorkban járt, és bebarangolta a csodálatos amerikai várost. Fel is töltött pár videót a kis kiruccanásról, és sokaknak feltűnt, hogy nem akármilyen karóra díszíti a műsorvetető csuklóját – egyből a Beszéljünk órákról szakértőjéhez fordultak, hogy megmondja, milyen termékről is van szó.

A szakértő hosszasan elemezte, hogy vajon milyen ketyegőt hord a felvételen Lékai-Kiss Ramóna, és végül arra jutott, hogy egy nagyjából 12 ezer dolláros, vagyis körülbelül 4 millió forintos Rolex látható a videón.

A visszajelzések alapján szinte mindenkit sokkolt, hogy Lékai-Kiss Ramónán ilyen méregdrága, többmilliós luxusóra díszelgett, hiszen az árából már akár egy új autót is vehetne az ember, sokan álmodoznak egy ilyenről. Persze egyáltalán nem biztos, hogy a híresség tulajdonában van a Rolex, szóval nem jelenthetjük ki egyértelműen, hogy az övé, de akármi is az igazság, az biztos, hogy egy gyönyörű termékről van szó, amit büszkén hordhat.

Itt lehet megnézni a Beszéljünk órákról mondhatni lebuktató videóját, ami leleplezte, hogy milyen elképesztően drága ketyegőt visel Lékai-Kiss Ramóna:

@beszeljunkorakrol Többen is átküldtétek Lékai-Kiss Ramónának az egyik New Yorki képét, és azt kérdeztétek, hogy milyen órában volt. Szerintem ez a Rolex Datejust 116234-es 36mm-es lazacszámlapos változat gyári gyémánt indexekkel #órák #karóra #rolex #hírességekórái #lekaikissramona eredeti hang - Beszéljünk órákról

Akit érdekel, az itt megtekinthet egy ritka, közös interjút Lékai-Kiss Ramónával és a férjével, érdemes megnézni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás