promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lékai-Kiss Ramóna méregdrága luxusverdájától mindenkinek eláll a szava, ezt a tűzpiros álomautót látni kell
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lékai-Kiss Ramóna megmutatta, hogy milyen csúcskocsival járja az utakat.

Úgy tűnik, hogy jól döntött Lékai-Kiss Ramóna, mikor az RTL-től átpártolt a TV2-höz, hiszen tavaly ő lett az év női műsorvezetője (ezzel letaszította a trónról Ördög Nórát), a produkciói pedig sikert sikerre halmoznak. Nagyon hamar ő lett a csatorna egyik legnépszerűbb arca, pedig még csak pár éve történt a nagy port kavaró átigazolás – bár nemrég felmerült a pletyka, hogy pihentetni fogja őt a TV2:

Az biztos, hogy hatalmas hiba lenne a csatorna részéről, ha bármilyen szinten is a kispadra küldené, vagy esetleg kirúgná Lékai-Kiss Ramónát, hiszen ő egy nagyon népszerű ember, rengetegen követik és szeretik, sokan pedig kizárólag miatta nézik a műsorait. Nem csoda, hogy ennyien odavannak érte, hiszen tehetséges, általában elkerüli a botrányokat, ráadásul vannak, akik úgy gondolják, hogy jelenleg ő az ország legszebb televíziós személyisége.

Lékai-Kiss Ramóna viszonylag sűrűn posztol a közösségi oldalára, hol a családját mutatja meg, hol a műsorait, megjelenéseit népszerűsíti, hol elbüszkélkedik a dolgaival – nemrég az utóbbira volt példa, ugyanis a csinos híresség megmutatta, hogy milyen csodálatos, méregdrága autóval közlekedik.

Egy többmilliós, piros Hyundai Tucson Lékai-Kiss Ramóna hű társa az utakon, és a bejegyzései alapján nagyon elégedett az álomverdával a műsorvezető, hiszen rendszeresen posztol róla az Instagram oldalára, és mindig nagyon boldognak tűnik a járművel, ami valóban gyönyörű – minden bizonnyal meg szoktak fordulni utána az utcán az emberek, nagyon szép autóról van szó.

Akit érdekel, az itt megnézheti a csodás kocsit, amivel Lékai-Kiss Ramóna játja az utakat – a képek alapján a TV2 sztárja tényleg megtalálta magának az igazi autót, ami minden igényét kielégíti, és még jól is áll neki:

Itt lehet megtekinteni egy érdekes interjút Lékai-Kiss Ramónával és a férjével:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás