promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lékai-Kiss Ramónát kirúghatják a TV2-től, Stohl András munkája is veszélyben
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lapátra kerülhet a TV2 több sztárműsorvezetője is.

Lecseréli a műsorvezetőit a TV2. Már napok óta egy komoly válogatás zajlik náluk, ugyanis úgy hírlik, hogy a kereskedelmi csatorna frissíteni és fiatalítani akarja a gárdáját. Ez azt jelenti, hogy hamarosan komoly kirúgások történhetnek a TV2 háza táján, információk szerint a Dancing with the Stars két házigazdája, Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András is lapátra kerülhet.

A Blikk hozta le, hogy a csatorna új műsorvezetőket keres, és egy általuk megkérdezett informátor szerint komoly veszélyben van a táncos showműsor vezetőinek állása.

„A műsort az új évadban már új producerek készítik, és a szakmában köztudott, hogy ilyenkor gyakran előfordul, hogy az új vezetők más arcokkal képzelik el a folytatást. Mivel a zsűri friss, ráadásul jól is működtek, így azon a csapaton talán nem érdemes változtatni, de a műsorvezetők, például Stohl András cseréje elképzelhető. Nem azért, mert elégedetlenek vele, hanem mert nem akarják agyonhasználni”

Az informátor szerint a TV2 nem szeretné, ha a jövőben is a sztárműsorvezetők kerülnének minden produkcióik élére, emiatt szervezték a válogatót. Ugyanakkor rávilágított arra, hogy Stohl András milyen sokat dolgozik, hiszen a televíziós munkája mellett ott van neki a színház és a filmezés, viszont van egy pár hónapos kislánya, akivel jó lenne, ha több időt tudna tölteni.

A Blikk megkereste az érintettek menedzsmentjét, Stohl Andrásé közölte, hogy a színésznek év végéig élő szerződése a csatornával, de Lékai-Kiss Ramónáról egyelőre nincs információ. Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója nem tagadta, hogy valóban egy válogatás zajlik náluk, de arról nem beszélt, hogy bármelyik kiemelt műsorvezetőjüket is kirúgás fenyegetné.

„A TV2 Magyarország vezető televíziója, folyamatosan keressük az új arcokat, amellett, hogy a legszínesebb és legértékesebb műsorvezető poollal rendelkezünk. A héten többnapos casting zajlott, elhívtuk a korábban már látókörünkbe került izgalmas személyiségeket, hogy többféle szerepkörben, szituációban is kipróbáljuk őket. Mivel az elmúlt időszakban több új formátumot is bejelentettünk, így ezekhez keresünk műsorvezetőket, zsűritagokat és közreműködőket”

Alább ti is szavazhattok arról, hogy ki lesz a csatorna új műsorvezetője.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás