promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gálvölgyi János páros lábbal szállt bele a TV2 egyik legnépszerűbb műsorába – sokak szerint ez lett a legjobb paródiája
Borítókép:  RTL - Nagy Attila Károly
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gálvölgyi János anno vérprofi pofont adott a TV2 egyik legnépszerűbb műsorának.

A rajongók nagyon megijedtek, amikor Gálvölgyi János a múlt hónapban kórházba került. Kis ideig lélegeztető gépen tartották az állapota miatt, de később hála égnek sikeresen magához tudott térni.

Gálvölgyi János környezete végig küldte a színész felé a pozitív energiákat. Az egyik jóbarátja, Havas Henrik például rögtön azzal kezdte, hogy a művész volt már hasonló helyzetben, és akkor nagyon gyorsan talpra tudott állni, és ezt szerinte most sem lesz másképp. Nos, amint láthattuk, teljes mértékben igaza lett.

A médiával főleg a humorista két lánya Gálvölgyi Eszter és Gálvölgyi Dorka tartotta a kapcsolatot.

„Köszönöm az értem mondott imákat, és köszönöm a most meglepően kis mértékű alpári üzeneteket. De ők is mi vagyunk. 55 év színpadon eltöltött idő most bebizonyította számomra, ha ennyi embernek okoztam az életében talán pár percnyi örömöt, nem éltem hiába”

- üzente akkor Gálvölgyi, miután túl volt a nehezén.

Elképesztő, de a színész Pintér Béla és Társulata péntek esti Marshal Fifty-six című előadásán ismét ő alakította a Marsallt. A közönség gyakorlatilag óriási vastapssal és ovációval köszöntötte a visszatérő Gálvölgyi Jánost, ami miatt le is állt egy picit az előadás.

Valószínűleg sokan emlékeznek még a Gálvölgyi showra, ami még MTV1-en indult el, majd az RTL Klub igazi zászlóshajója lett. Gálvölgyi János rengeteg emlékezetes paródiát hozott össze az évek során, és rengetegen imádták, amikor páros lábbal szállt bele a TV2 egyik népszerű műsorába, A leggyengébb láncszembe.

A színész ki mást is alakíthatott volna, mint a műsorvezetőt, Máté Krisztinát. Sokan a mai napig ezt tartják az egyik legjobb paródiájának, de a top 10-ben egész biztosan helyet kapna. Az akkori RTL Klubnak persze külön tetszett, hogy a TV2 műsorát figurázza ki a Gálvölgyi show. Bár nem túl jó minőségben, de a videó továbbra is elérhető még az interneten, ha valaki nosztalgiázni szeretne.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás