promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gálvölgyi János 11 év után elárulta, valójában miért ért véget a Gálvölgyi Show
Borítókép:  youtube.com/ATV Magyarország (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy időben a Gálvölgyi Show volt az ország egyik legviccesebb műsora, de úgy tűnik, hogy pont jókor ért véget.

Valószínűleg senkinek sem kell bemutatni Gálvölgyi János zseniális paródia és humorműsorát, a Gálvölgyi Show-t, aminek olyan szállóigéket köszönhetünk, mint például a „Gyúrunk vazze?!” vagy a „Doboz? Ház!”. A legendás show 1988-ban még a Szeszélyes évszakok része volt, majd annyira megszerették az emberek, hogy kinőtte magát, és végül egészen 2011-ig futott az RTL Klubon nagy sikerrel – most pedig kiderült, hogy miért kellett annak idején elbúcsúznunk tőle.

„1988-ban a Szeszélyes évszakok részeként ment, majd önálló műsor lett. 1998-ban átkerült az induló RTL Klubra, ahol 2010-ig ment. Havi fél óra, nehéz volt kitermelni. Hullámzó volt a minősége, de imádtuk csinálni. Be kellett látni: ennyi volt benne, ahogy a Heti hetesnél is”

mondta Gálvölgyi János a Gálvölgyi Show-ról, ami igaz, hogy 2010-ig ment havi rendszerességgel, de 2011-ben is kijött belőle három rész.

2015-ben még megjelent egy speciális különkiadás, de onnantól kezdve örökre véget ért a Gálvölgyi Show, ami sokak szerint a csúcson búcsúzott, így a készítőknek jó volt az időzítésük – Gálvölgyi János pedig 2018-ban, a 70. születésnapján a Madách Színházban megerősítette, hogy végleg elengedte a közkedvelt műsort, így már csak a kellemes emlékek maradtak a nézőknek, akik több évtizeden keresztül nagyokat nevettek a poénokon.

Íme egy válogatás a Gálvölgyi Show legjobb jeleneteiből:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás