promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gálvölgyi János lánya rendkívüli dolgot posztolt – így van most a Kossuth-díjas művész
Borítókép:  Nagy Attila Károly - RTL
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gálvölgyi János lánya egy friss posztban írta le az édesapja szavait.

A Kossuth-díjas művész még anno két hete került kórházba tüdő- és szívelégtelenség miatt. Nagyon aggódtak miatta a rajongók, mivel sokáig lélegeztető gépen tartották, mivel az állapota nagyon súlyos volt, de később sikeresen magához tudott térni.

Gálvölgyi János környezete nagyon pozitív volt végig. Az egyik jóbarátja, Havas Henrik például rögtön azzal kezdte, hogy a művész volt már hasonló helyzetben, és akkor nagyon gyorsan talpra tudott állni, és ezt szerinte most sem lesz másképp.

A humorista két lánya Gálvölgyi Eszter és Gálvölgyi Dorka már édesapjuk ébredésekor tisztázták, hogy tüdőembólia okozta a problémát, hanem a nehézlégzés hátterében egy összetett tüdő- és szívelégtelenség áll.

A család tudta, hogy az egész ország aggódott Gálvölgyi Jánosért, és nekik is erős megpróbáltatásokat kellett átélniük az utóbbi időben. A színész másik jóbarátja, Farkasházy Tivadar már tegnap arról nyilatkozott a Blikknek, hogy a Kossuth-díjas művész jól van, és hála égnek halad a gyógyulásban. Ő is folyamatosan tartotta a kapcsolatot Gálvölgyi János feleségével, valamint a lányaival.

Gálvölgyi János lánya, Dorka egy rendkívüli dolgot posztolt tegnap este a Facebook oldalára. Egy fotón mutatta meg, hogy van most az édesapja, valamint le is írta, mit üzen a művész a mindenkinek:

„Köszönöm mindenkinek, aki aggódott értem, köszönöm, hogy hittek a gyógyulásban, köszönöm az orvosok és az ápolószemélyzet emberségét, szakmai tudását, melyet alulfizetni ugyan lehet, de igazán megbecsülni talán soha. Köszönöm az értem mondott imákat, és köszönöm a most meglepően kis mértékű alpári üzeneteket. De ők is mi vagyunk. 55 év színpadon eltöltött idő most bebizonyította számomra, ha ennyi embernek okoztam az életében talán pár percnyi örömöt, nem éltem hiába. És remélem, hamarosan találkozunk!”

- lehetett olvasni a posztban.

A színészre állítólag a kórházi kezelés után egy 3-4 hetes rehabilitáció vár a balatonfüredi Állami Szívkórházban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás