promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezért nem küldtek mentőt Gálvölgyi Jánoshoz, megdöbbentő részletek derültek ki a színész rosszullétével kapcsolatban
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Győrfi Pál elmondta, miért nem ment ki a mentő Gálvölgyi Jánoshoz.

Szerda délelőtt lett rosszul Gálvölgyi János, akihez a családtagjai hívták ki a mentőket, ők azonban a felvétel után több, mint egy órával sem érkeztek meg, végül lányai vitték be őt a kórházba. Gálvölgyi Dóra elmondása szerint édesapja nehezen vette a levegőt, és félrebeszélt.

A Kossuth-, és Jászai Mari-díjas színművész azóta is mélyaltatásban van, a család szerda késő délutánig nem kapott információt arról, hogy milyen az állapota.

„Nem tudjuk, mi baja van, nekünk sem mondtak semmit. Már délelőtt rosszul érezte magát. Amikor a lányomék autóba rakták, alig kapott levegőt, de még az eszméleténél volt. Nagyon aggódom érte, nem tudom, mi lesz velünk”

- nyilatkozott a Gálvölgyi János felesége, Judit a Blikk-nek.

A színészt jelenleg is a Semmelweis Egyetem Klinikáján kezelik, de azóta is mindenkit az érdekel, mi az oka, hogy a mentők nem mentek ki Gálvölgyiék házához. Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője az alábbiakat közölte a hvg-vel:

„A hívást fogadó mentésirányító a bejelentőtől kapott információk alapján az esetet 2-es prioritási kategóriába sorolta (az 1-es prioritás jelenti a közvetlen életveszélyt, amely azonnali mentőriasztást von maga után). Mivel a bejelentő nem a beteg mellől, hanem egy másik településről telefonált, ezután a mentésirányítók telefonon felhívták a beteg mellett tartózkodó hozzátartozót annak érdekében, hogy pontosíthassák, kiegészíthessék a beteg aktuális állapotára vonatkozó információkat. A mentőegység indításakor a hozzátartozók a hívást lemondták, más járművel kórházba szállították a beteget. A mentésirányítók szakmai döntésének megfelelőségét vizsgáljuk”

Azóta nem érkeztek újabb információk a mélyaltatásban lévő Gálvölgyi Jánosról, amint ez változik, frissítjük cikkünket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás