promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vágó István szembe került Gálvölgyi Jánossal, és a műsorvezetőnek a könnye is kicsordult a legendás kvízműsorban
Borítókép:  IMDB
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vágó István a magyar focival izzasztotta meg Gálvölgyi Jánost, a híres kvízműsorában.

Vágó István ikonikus kvízműsora, a Legyen Ön is millomos! egy időben egész Magyarországot a képernyő elé ültette hétköznap esténként és együtt izgultak és találgattak a játékosokkal a családok és barátok. A műsorban rengeteg embert szerencsét próbált, és talán nem túlzás kijelenteni, hogy azóta sem volt olyan kvízműsor, mely túlszárnyalta volna ennek a népszerűségét. A világszerte ismert kvízjáték hazai atyja egyértelműen Vágó István volt, bár egy időben Friderikusz Sándor is vezette a műsort, úgy azonban már jóval kevesebb nézőt ültetett a képernyők elé. 

A Legyen Ön is milliomos! fénykorában előfordultak néha különkiadások is, melyekben hazai sztárok játszottak, és számos emlékezetes pillanat köthető ezekhez az adásokhoz is. 

Vágó István 2000-ben a Heti Hetes műsorának vendége volt, és cserébe ő is visszahívta a Heti Hetes csapatát játszani.

Amikor Gálvölgyi János került a játékoszékbe, már sejteni lehetett, hogy nem egy szomorú adásra készülhettünk. A humorista olyan vidám perceket okozott Vágónak a kvízszékben ülve, hogy a nevetéstől sokszor alig tudott megszólalni és az általában komoly Vágó Istvánnak még a könnye is kicsordult az adásban. 

Az egyik kérdés így hangzott, mely másfél millót ért.:

"Melyik két világbajnokságon nyert ezüstérmet labdarúgó-válogatottunk?"

A kérdéshez "telefonos" segítséget vett igénybe a színész, és a mögötte ülő Heti Heteses kollégáitól kérdezte meg a választ. Bajor Imre és Farkasházi Tivadar is becsatlakozott a humorcunamiba, és miután Gálvölgyi közölte, hogy neki nncs telefonja, a kezével imitálta a "telefont". Bajor Imre "felvette" azt, majd "átadta a mobilt" a mellette ülő Farkasházi Tivadarnak, aki focirajongó lévén ebben a kérdésben képben volt. 

Végül megszületett a helyes válasz, és Gálvölgyi 1.5 millió forinttal lett gazdagabb. De már csak a sok nevetésért és vidám pillanatért is érdemes megnézni az igazi retrocsemegének számító alábbi videót:

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás