promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zámbó Jimmy agyon akarta lőni Gálvölgyi Jánost
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Zámbó Jimmy egyszer pisztollyal ment be az RTL-hez, hogy megölje Gálvölgyi Jánost.

Nemsokára debütál a Zámbó Jimmyről szóló sorozat az RTL streamingszolgáltatóján, az RTL+-on. A 10 részes sorozat olyan oldalát fogja elmesélni a 2001-ben, tragikusan elhunyt zenésznek, amit eddig csak a családja, és esetleg egy maroknyi ember ismert. A szériában Nagy Ervin fogja játszani a Királyt, míg a fiatalkori énjét Olasz Renátó fogja alakítani.

Bár a sorozat biztos nagyon sok mindenben újdonságként fog szolgálni, lesz, amit biztos nem fogunk látni A Király-ban. Például biztos nem fogjuk látni, ahogy Jimmy dühösen, pisztollyal a kezében fog bemenni az RTL székházába, hogy agyonlőjje Gálvölgyi Jánost. Pedig erre is volt példa, ugyanis a zenész annyira kiakadt a humorista színész róla készült paródiáján, hogy szó szerint meg akarta őt ölni.

„Volt egy Lagzi Lajcsi-paródiám, aki nem sértődött meg, sőt meghívott a műsorába, és ott mint két Lagzi Lajcsi izzadtunk és énekeltünk. De kiderült, hogy amikor lement a Zámbó Jimmy-paródiám, másnap Zámbó Jimmy bement az RTL igazgatójához, kirakta a pisztolyát az asztalra, és azt mondta, hogy engem agyonlő”

- nyilatkozott Gálvölgyi a HVG-nek.

Szerencsére sikerült jobb belátásra bírni Zámbó Jimmy-t, így nem történt tragédia. Gálvölgyi lakásához pedig rögtön egy futárt küldtek, hogy dedikáltassanak vele egy képet Jimmy-nek, amit meg is kapott. A művész egyébként soha nem találkozott az énekessel.

Gálvölgyi Dáridós paródiája a mai napig elérhető a YouTube-on. Az alábbi videóban megnézhetitek, hogy a színművész hogyan parodizálta ki Jimmy-t.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás