promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ördög Nóra akkorát bukott, hogy arra még nem volt példa Magyarországon
Borítókép:  youtube.com/Partizán (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Senki se hitte volna, hogy ez fog történni Ördög Nórával.

Ördög Nóra jelenleg is ezerrel dolgozik az Ázsia Expressz következő évadán, amiben többek között Alekosz is szerepel, ráadásul most Mexikóban kalandoznak a különböző celebek. A csinos műsorvezető rendkívül aktív, rengeteg TV2-s sikerprodukció fűződik a nevéhez, és a közönség, illetve a szakma is nagyon kedveli őt – legalábbis erről árulkodnak a nézettségi adatok, illetve a szakmai elismerések.

Tegnap este egy fontos, jubileumi esemény volt Magyarországon, ugyanis 10. alkalommal osztották ki a Televíziós Újságíróknak járó díjakat. Ördög Nóra az előtte lévő 9 alkalomból összesen hétszer győzedelmeskedett a legjobb női műsorvezető kategóriában. Egyebek között tavaly, illetve 2 évvel korábban is ő nyert, így idén is sokan úgy gondolták, hogy bezsebeli majd a díjat a 2022-ben elvégzett televíziós munkájáért – de nem így lett, ugyanis sokak meglepetésére trónfosztás történt, és végül Lékai-Kiss Ramóna legyűrt minden jelöltet.

„Boldogságom határtalan! Tegnap megkaptam a “Legjobb női műsorvezető 2022-ben“ díjat a televíziós újságíróktól! Köszönöm szépen és gratulálok a díjazottaknak!”

– osztotta meg örömét a követőivel Lékai-Kiss Ramóna a közösségi oldalán.

Sokak szerint az óriási sikerszéria után ezzel hatalmasat bukott Ördög Nóra, hiszen erre eddig még sosem volt példa Magyarországon, rengetegen meg is rökönyödtek a dolgon. De nem kell aggódni, hiszen valószínűleg nincsenek rossz érzések benne, ugyanis máris gratulált kommentben a TV2-s kollégájának, Lékai-Kiss Ramónának – bár ilyenkor ezt illik is megtenni, akárhogy is érzi magát az ember a végeredmény miatt.

Ördög Nóra amúgy sem tudott ott lenni az eseményen az Ázsia Expressz forgatása miatt, ami amúgy az év legjobb reality műsora lett, szóval ilyen szempontból nem vesztesként zárta az estét, így bőven van minek örülnie.

Itt lehet megnézni Lékai-Kiss Ramónát a jól megérdemelt díjával:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás