promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ördög Nóra takarítja fel a TV2 mocskát, kellemetlen magyarázkodásba kezdett a műsorvezető
Borítókép:  youtube.com/Partizán (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sokan kiakadtak az Ázsia Expressz miatt, de Ördög Nóra most tisztázta a dolgokat.

Ördög Nórát sokan szeretik Magyarországon, hiszen ő egy igazán profi tévés, rengeteg műsorban bizonyította már a tehetségét. Az Ázsia Expressz következő évadában is láthatjuk majd a TV2-n, de már most sokan kiakadtak a kalandreality miatt, ugyanis a névvel ellentétben most nem Ázsiában, hanem Amerikában versenyeznek a hírességek – akik között a botrányos Alekosz is ott van.

Az emberek az eddigi visszajelzések alapján egyszerűen nem értik, hogy a TV2 hogyan nevezheti Ázsia Expressznek a műsort, aminek nagyjából semmi köze Ázsiához. Sokak szerint ezzel óriásit hibázott a csatorna, mivel így nincs értelme az egésznek. Ördög Nóra most megmagyarázta a dolgot – legalábbis próbálkozott vele, de érezni, hogy kicsit kellemetlen a szituáció.

„Igen, mi is észrevettük, hogy Mexikó nem Ázsiában van. És kell majd egy kis idő, mire mindenki megszokja, hogy az Ázsia Expressz versenyzői idén Amerikában kalandoznak. Szóval Mexikó valóban nem Ázsia, de KFC se csak Kentuckyban van, mint ahogy egy Nekem a Balaton is lehetne akár Budapesten is... Az Ázsia Expressz egy brand, ezen nem változtatunk, ellenben lesz egy alcíme a műsornak: Felfedezzük Amerikát! A Nánázsia nevével még nem tudom, mi lesz. Addig is csak szívom magamba ezt az elképesztően színes kultúrát! Egy tuti, imádni fogjátok a műsort, bármi is a címe”

– írta Ördög Nóra a közösségi oldalán.

Úgy tűnik, hogy a híresség próbálja feltakarítani azt a piszkot, amit a TV2 okozott azzal, hogy így összezavarta az embereket az Ázsia Expressz címével. Persze sokan túlreagálják a dolgot, hiszen ez csupán egy szórakoztató televíziós műsor, aminek szinte mindegy, hogy mi a címe, és hol játszódik; a lényeg, hogy élvezzék a nézők, akik mindennél jobban vágynak arra, hogy egy hosszú, átdolgozott nap után kikapcsolódhassanak a tévé előtt.

Itt lehet megtekinteni Ördög Nóra bejegyzését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás