promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lékai-Kiss Ramóna luxusházától eláll a lélegzeted, ebben a kétszintes birodalomban él családjával
Borítókép:  Profimedia/ Trenka Attila
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lékai-Kiss Ramóna megmutatta kétszintes álomotthonát.

Kiss Ramóna hétfő este Instagram-oldalán jelentkezett be és mesélt a követőinek egy kicsit a napjáról. Elmondta, hogy több helyen is megfordult és forgatott, de az este az a családjáé. A videóban a beszámoló közben a házuk is látszik, amelyet csak ritkán mutat meg teljes egészében nyilvánosságnak. Ebben az otthonban nem is olyan régen költöztek be: pontosabban tavaly, ugyanis Ramóna sportoló férje, Lékai Máté a Ferencvároshoz szeződött kézilabdázni, így a család együttesen a fővárosba tette át a székhelyét Veszprémből. Ramóna számára is könnyebb a budapesti élet, ugyanis idén ősszel is ő fogja vezetni Stohl Andrással együtt a TV2 táncos műsorát. 

A megosztott felvételen jól látszik, hogy férjével és gyermekével egy tágas ingatlanban élnek, ahol elképesztő fények uralkodnak. Úgy tűnik, hogy a növényeket és a festményeket is szeretik, abból is van jó néhány van náluk. A kanapéjukat pedig még egy Dancing with the Stars feliratú párna is díszíti és persze, kisfiának az egyik plüssze sem hiányozhat onnan. 

A csinos műsorvezető közösségi-oldalán korábbi videót is találni, ahol megmutatja a konyhájukat is, innen lehet tudni, hogy egy igazi modern stílusú otthont választottak maguknak. Itt biztosan öröm a főzés a családnak. Az egyik felvételen pedig még a hálószobájuk is látható, amely szintén teljesen belepasszol a házuk többi stílusába. Ám még azt is lehet tudni, hogy nem csak egy kisebb otthon az övüké, hanem egy kétszintes ingatlanban élnek. Kisfiuk, Noé kényelmesen játszhat és futkározhat a tágas otthonban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás