promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kasza Tibi modern luxusotthonától leesik az állad, itt lakik a Szerencsekerék műsorvezetője a családjával
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kasza Tibi és családja egy modern otthonban éli a mindennapjait Budapest kertvárosában. 

Kasza Tibi és felesége egy jó ideje visszavonult a nyilvánosságtól és csak néha-néha lehet tudni róluk és a magánéletükről bármit is. Nemrég azonban kiderült, hogy milyen házban élnek, a nem akármilyen családi fészekről még egy videó is kikerült.

A műsorvezető korábban Szadán lakott és Instagram-oldalán többször posztolt egy olyan lakásból is, amely elképesztő panorámát biztosít a Dunára és az Országházra. Ez az ingatlan a Bem rakparton volt, a szerelmesek itt laknak, amikor a külvárosból a munkájuk miatt a fővárosba költöztek. Családjával azonban ezeket az ingatlanokat a háta mögött hagyta és jelenleg Budapest egyik kertvárosi részén élnek.

Az otthonuk kívülről ultramodern és több szintes, biztosan elférnek a két gyermekükkel, akkora. Ráadásul még egy kert is tartozik hozzá, ahol élvezhetik a csöndes környéket. 


Tibi és felesége Darai Andrea, akit Mankernek becéz Instagram-bejegyzéséiben is sokszor feltűnk a háttérben a modern luxusotthon. Ebből tudható, hogy hatalmas nappalijuk van, amihez egy amerikai konyhás nappali csatlakozik. Az egyszer biztos, hogy ízlésesen van berendezve. Kertjüket rengeteg csodás virág díszíti, de ami még ennél is fontosabb, hogy jakuzzival is rendelkeznek.

A tévésnél sokáig téma volt a külföldre költözés, ugyanis párjával imádnak utazni és kifejezetten megkedvelték Thaiföldet is. Jelenleg a Szerencsekerék című vetélkedő műsorvezetője Kasza Tibi, úgy tűnik itthon maradtak és a hatalmas és jól felszerelt házukban élik a mindennapjaika. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás