promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kasza Tibi végre megszólalt a házasságáról: vannak nézeteltéréseik
Borítókép:  Youtube - KaszaTibor
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sokan aggódtak Kasza Tibi házassága miatt, most megtörte a csendet és őszintén vallott a műsorvezető.

A magyar celebvilágon végigzúduló váláshullám, ami olyan párokat is érintett, akikre álmunkban sem gondoltunk volna, sok lelkes tévénézőt aggódásra késztetett. Ott volt ugya az emblematikus pár, Tóth Gabi és Krausz Gábor szétválása, de Tápai Szabina és Kucsera Gábor, Szgligeti Ivett és Dudás Miki, Peller Anna és Lukács Miki, valamint egy másik döbbenetes szakítás is történt nem régiben, ami még inkább elgondolkodtatta az embereket.

Sydney van den Bosch a Szerencskerék álomszép háziasszonya is bejelentette, hogy párjával az évek során elmentek egymás mellett és nincs közös jövőjük.

Így sok embernek eszébe jutott, hogy mi lehet a helyzet a Szerencsekerék másik műsorvezetőjével, Kasza Tibivel? Hiszen sem ő, sem Manker nem találhatóak már meg aktívan a közösségi médiában a szokásos formában és sokan emiatt arra gyanakodtak, hogy esetleg a reflektorfénytől távol, csendben megromlott a kapcsolatuk.

A műsorvezető megelégelte, hogy rengetegen azt kérdezgetik, hogy mi van vele és hová tűnt, valamit a házasságát próbálják a hiányzó fotók alapján kielemezni, így a Story magazinnak megtörte a csendet:

,,Hogy vannak-e nézeteltéréseink? Hogyne lennének. Hisz házasok vagyunk!"

Az eltűnése okát pedig hosszabban kifejtette: nem szeretnék életük minden fontos pillanatát kamerák kereszttüzében élni és a gyermekeiknek is nyugodt, valódi gyermekkort akarnak biztosítani, nem pedig mutogatni őket vadidegen embereknek, valamint a kéretlen tanácsokból is elegük lett, mind a külsejük, mind a gyermeknevelés, mind a kettőjük kapcsolatát illetően.

Azonban mindenkit megnyugtatott: a tudatos digitális detox és visszavonulás mellett az is az oka, hogy nem szerepelnek címlapokon a botrányaikkal, mivel nemes egyszerűséggel nincsenek. Mankerrel ugyanolyan boldogok, mint a legelején, még csak hangos szóváltásra sem szokott közöttük szó kerülni.

Teljes erőbedobással dolgoznak saját projektjeiken, Kasza Tibi például a Challange Facebook csoportjában naponta élőzik és az életmódváltással kapcsolatban bárkivel nagyon szívesen beszélget és ad tanácsot, ameddig ez valóban szakmai kérdéseket takar.

Imádja családját, imád édesapa lenni és a jövőben sem tervezi azt, hogy sokkal jobban bevonja a nyilvánosságot a privát életében, mivel elsődlegesen a saját maguk boldogságát tartja szem előtt.

Ezalatt pedig rengeteg időt tölt a lányaival és a mai napig sokat beszélget feleségével és a közös, kétszemélyes kikapcsolódásra is mindig van idejük, ami alatt meg tudják beszélni azt a néhány nézeteltérést, ami felüti a fejét közöttük.

Ahogy Tibi fogalmazott, szerencséjük van: 12 év rutin áll ebben mögöttük.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás