promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Betelt a pohár Kasza Tibinél, kamerák előtt akadt ki a műsorvezető
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kasza Tibi eddig bírta idegekkel.

Búcsút inthetünk a hétköznapi Szerencsekerék-nek. Szeptember 1-jén véget ér az ország legpörgősebb showjának 4. évada, jön az utolsó adás, és következő héten már nem is lesz új adás. Helyette a Séfek séfe 5. évadát láthatjuk majd, de Kasza Tibiék sem kerülnek le végleg a képernyőről - hetente egyszer a TV2-n maradnak.

Szeptember 2-án elindul az úgynevezett Szerencsekerék VIP, amiben 3-3 híresség fog majd egymással megküzdeni; az első adásban a Sztárban sztár leszek! mesterei, Tóth Gabi, Majka, és Pápai Joci lesz.


A Szerencsekerék legutóbbi adásában ismét egy civil játékos tudott nyerni: miután bekerült a fődíj játékba, könnyen kitalálta az utolsó feladványt, így sok-sok millió forinttal térhetett haza.

Lehet, nem is nagy baj, hogy kicsit "szünetre" vonul a Szerencsekerék, ugyanis a nézettségi adatokból az látszik, hogy eléggé visszaestek a számok. A 33. héten például hétfőn és pénteken jól, kedden és szerdán közepesen, csütörtökön viszont csak gyengén teljesített, ami vagy azért van, mert a nézők már tényleg megunták kicsit Kasza Tibiéket, vagy még nem jött rá mindenki, hogy már nem ismétléseket adnak - bár utóbbi azért sem valószínű, mert a Szerencsekerék ismétlései az elmúlt hetekben is a nézettségi toplisták élén végzett, de most csak a 4. helyet tudta behúzni magának.

Az sem kizárt, hogy a nézőknek már annyira elegük van Kasza Tibi humorából, hogy inkább már nem is nézik a műsort. Nincs is könnyű helyzetben a TV2, hiszen nemrég indult el A Konyhafőnök 10. évada az RTL-en, ami egy méltó ellenfélnek bizonyulhat. Talán ezért is döntött úgy a csatorna, hogy ők is visszahozzák a saját gasztro reality-jüket, hogy séfet séf ellen küldjenek a nézettségért folytatott háborúba.

Lehet, hogy Kasza Tibi sem bírja már annyira idegekkel, mint az elején, ugyanis már a Szerencsekerék csütörtöki adásában is kiakadt, amit alább meg is tudtok nézni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás