promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A földbe döngölte Kasza Tibit a népszerű humorista, de Friderikusz sem úszta meg
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Somogyi András anno még Hajdú Péter műsorában mutatta meg a tehetségét, és céltáblává vált Kasza Tibi is.

Amerikában 1975-ben tűnt fel először a Szerencsekerék, a magyar tévében pedig 1993-ban indult el hódító útjára. Ez ugyebár visszatért a TV2 képernyőjére, és bár sokan gondoltál azt, hogy meg fog bukni, de ez nem így történt.

Az egyik újítás az volt a műsorban, hogy egy hírességet is betettek a játékosok mellé. Természetesen ez hozta azt a nézettséget, amire a TV2-nek szüksége volt, a nézők pedig kaptak egy szórakoztató műsort, amivel magas szinten lehetett agyat zsibbasztani egy fárasztó nap után. A műsorvezető ugyebár Kasza Tibi lett, akit lehet sokan nem szeretnek, de tényleg zseniálisan áll neki ez a műfaj.

Kasza Tibivel most is találkozhatnak a TV2 nézői, de sokszor láthatnak ismétléseket is a Szerencsekerékből. A műsorvezető tehát mostanában szépen tudja meglovagolni a siker hullámait, és biztosan a jövőben is igényt fog tartani rá a csatorna.

Most azonban egy olyan pillanatot vettünk elő a múltból, amikor pont Kasza Tibi lett az egyik humorista céltáblája. Azt a műsorvezető sem szokta bánni, ha néha belekerül néhány paródia sodrásába.

Somogyi András anno Hajdú Péter műsorában tűnt fel, akit egy zseniális humoristának tart a showman. Az előadóművész először Cyla bőrébe bújt, majd érkezett Friderikusz Sándor, aki persze azonnal be is akarta perelni Hajdú Pétert.

Aztán jött Kasza Tibi, aki alaposan pásztázta, hogy ki nem tapsol a közönségben, majd egy nyelvtörő miatt kezdett el köpködni. Azt nem maradhatott el az oltásos poén, amibe sikerült belekeverni a népszerű telefonmárkát, vagyis a Huaweit is.

Somogyi Andrást ide kattintva lehet követni, aki folyamatosan turnézik Magyarországon, na meg azon kívül is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás