promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kozso kamu luxusórával villogott Hajdú Péternél, csúnyán leleplezte egy szakértő az énekest
Borítókép:  youtubre.com/Frizbi TV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hamisítvány óráktól lesz szomorú a szamuráj.

Az Ámokfutókból ismert Kozso volt a '90-es évek egyik legnagyobb magyar sztárja, olyan slágereket hozott nekünk, mint például a „Szomorú szamuráj” vagy „A Hold dala”. Annak idején rengetegen utánozták a stílusát, egy igazi ikonnak számított, de az évek alatt egyre több balhéba keveredett, elég furcsa dolgokat mondott, így kicsit átalakult a közvélemény vele kapcsolatban – de még mindig népszerű és ismert.

Kozso nemrég a Párharc című műsorban is szerepelt a szerelmével, de sokak meglepetésére feladták a versenyt. Hajdú Péter is elhívta magához a Frizbibe, ahol egy elég őszinte, de helyenként kifejezetten fura beszélgetést folytattak. Viszont sokaknak feltűnt az énekes karórája, ezért megkérdezték a Beszéljünk órákról szakértőjét, hogy milyen ketyegő is díszelgett a csuklóján – majd jött a fekete leves.

Első ránézésre úgy tűnt, hogy egy méregdrága Bulgari Rettangolo luxuskarórát viselt Kozso Hajdú Péter műsorában, de a szakértő elárulta, hogy a termék valójában nem eredeti, hanem minden bizonnyal egy jóval olcsóbb hamisítvány, ugyanis ilyen szín/számlap kombináció hivatalosan nem létezik, és erről a márkát is megkérdezte.

Vagyis az Ámokfutók frontembere csúnyán lebukott, ezek szerint kamuórát viselt a Frizbiben.

Sokan úgy gondolják, hogy ez elég kellemetlen, hiszen ha Kozso akkora sztár, akkor nem kéne hamisítvány karórát hordania, és azzal villognia, mintha igazi Bulgari lenne; de persze bőven akadtak olyanok is, akik megvédték őt, mondván, hogy teljesen mindegy, hogy eredeti vagy kamu a termék, a lényeg, hogy jól állt neki – és amúgy sem a drága luxustermékek teszik az embert, nem azok határozzák meg valakinek az értékét.

Itt lehet megnézni az óraszakértő leleplező videóját Kozso karórájáról:

@beszeljunkorakrol Válasz @h.tommy82 részére Kozsó órája Hajdú Péter Frizbi TV műsorából egy Bulgari Rettangolo kronográf lenne, de van vele egy kis gond... #órák #karóra #hírességekórái #nevegyetekreplikát eredeti hang - Beszéljünk órákról
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás