promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Súlyos hibát vétett az egyik versenyző a Dancing with the Starsban: már a műsor előtt kiderülhetett a nyertes?
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Adás előtt posztolt a közösségi médiában, de lehetséges, hogy nem volt elég körültekintő.

Mikes Anna és Krausz Gábor már majdnem két hónapja rendszeresen szerepelnek a képernyőn minden hétvégén, és a nézők körében különösen népszerűnek tűnik a sztárszakács és a táncosnő közötti kapcsolat. Ebben a pillanatban ugyan még nem lehet tudni, hogy ki lesz a nyertes, de Krausz Gábor lehet, hogy elszólta magát!

A közönség érdeklődését fokozza, hogy többször is összeboronálták Annát és Gábort, sőt, legutóbbi adásban egy csók is helyet kapott a műsorban. Számos néző örülne annak, ha a két sztár közötti tapintható kémia tovább erősödne, és Gábor megtalálná a boldogságot Anna mellett.

A legutóbbi alkalommal a nézők támogatása volt kulcsfontosságú a továbbjutásukban, hiszen Krausz Gábor és Mikes Anna veszélyzónába kerültek. A közönség támogatása végül döntő tényező volt, és Radics Gigiéknek kellett távozniuk a Dancing With the Stars elődöntője után, bár a zsűri még ha csupán egy hajszállal is, de jobbnak értékelte a produkciójukat.

A nézők izgatottan várják, hogy ki nyeri meg a műsort, és sokak szerint Mikes Annának és Krausz Gábornak van a legtöbb esélye, ők lesznek a győztesek. A közönség már korábban is segített nekik továbblépni, így a rajongók bíznak benne, hogy a két sztár sikeresen zárja a versenyt.

Most azonban Krausz Gábor a döntő előtt egy különleges fotót posztolt ki, amiyzővel, Radn ő látható a másik két versenics Petivel és T Danny-vel. Ez az első alkalom, hogy férfi híresség nyeri a versenyt. A fotóhoz fűzött kommentár pedig nagyon sejtelmes:

"The dark horse doesn't wait for an opportunity, they create it with their unwavering determination."

"A sötét ló nem vár a lehetőségre, hanem megteremti azt rendíthetetlen elszántságával."

Igen ám, de ki a fekete ló a három férfi közül? Lehet, hogy éppen az, aki ténylegesen egy fekete pólót viselt? Ha így van, akkor az azt jelenti, hogy Krausz Gábor már tudja a végeredményt, vagy legalábbis nagyon nagyon bízik magában és Annában. Pedig a kihívói nagyon erős tulajdonságokkal rendelkeznek, ahogy egy kommentelő meg is jegyezte a kép alatt:

A másik két fiú erdemei elismerese mellett azert batorkodom megjegyezni, hogy a finalesok kozott Gabor az egyetlen, aki korabban meg sosem allt szinpadon, az o eleteben es hivatasaban nem a zene, a ritmus, a mozgas es a tanc kap kozponti szerepet, mint Peti es Danny eleteben. Ezert nekunk Gabor a nyero, mert az o teljesitmenye a kiugro, varatlan es meglepo, es o jarta be a legnagyobb utat a szinpadi eloadas teren! Go Gabor-Anna, go! Szavaztunk es szavazunk!

Ha érdekel, hogy honnan indultak, itt visszanézheted, hogyan táncolt Anna és Gábor még a legelső adásban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás