promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szerelem van a levegőben? Özönlenek a gratulációk Krausz Gábor és Mikes Anna közös képe alá, egyszerűen imádják őket az emberek
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rohamléptekben kapja a lájkokat és a szívecskéket a közös fotójuk, elképesztő kommentek érkeznek alá.

Az elmúlt hetekben több százezren követték nyomon a TV2 gigaprodukcióját, a Dancing with The Stars című műsort, ahol táncosok, celebek és sztárok mérik össze tánctudásukat, mutatják meg a világnak, hogy mennyire képesek elsajátítani a tánc örömét néhány hónap alatt, és ebből mit tudnak megmutatni a színpadon. Eddig mindegyik műsornak volt egy központi témája, amit nagyon felkapott a média, többek között korábban ebbe a műsorban tért vissza Magyarországon a legendás szappanopera sztár, Gabriela Spanic, és egycsapásra a külföldi média is felkapta ezt a váratlan hírt.

Az pedig tagadhatatlan, hogy az idei évadban Krausz Gábor és Mikes Anna párosa izgatja a legjobban az emberek fantáziáját. Korábban, a nyár végén ugyanis  alaposan felbolydult a magyar média Tóth Gabi és Krausz Gábor szakításának hírére, és ugyan már kevesebb a figyelem rajtuk, de még most is nagyon sok hírben jönnek szembe. Az is érdekes adalék volt, hogy ősszel mindkettőjüknek volt műsora a TV2-n, így sokan azért is figyelték ezeket a műsorokat, hogy kiderül-e valami információ, hogy valójában mi történt köztük, és vajon üzennek-e egymásnak, tesznek-e burkolt üzenetet a mondandóikba.

És igen, volt erre példa egy-egy adásban.

Ám most Krausz Gábor kapcsán kissé eltolódott a fókusz, hiszen nagyon sokan imádják a párosukat, és Mikes Annát és Krausz Gábort nagyon sok helyen már össze is boronálták. Sokan mondják azt, hogy mennyire illenek egymáshoz. A Dancing with The Stars fináléja pedig közeledik, és lassan kiderül, hogy ki nyeri meg a műsort, melyik páros ér fel a csúcsra. A szavazás pedig már el is indult, ezt korábban amúgy egy rendkívüli videóban Krausz Gábor és Mikes Anna is közölték.

Ám a legújabb közös fotójuk most mindent felülír, elképesztő aranyos közös kép került fel az internetre róluk, amely alá záporoznak a szívecskék, sokan olyan kommenteket írnak, hogy ők a leggyönyörűbb pár, esetleg nem lehetne az, hogy együtt is maradnak? Sokan azt is írják, hogy egymást megnyerték már, illetve a kép láttán olyan hozzászólások is érkeztek, hogy nem maradnának-e örökre így. A fotó tényleg rendkívül érzelemdús, talán az utóbbi időszak legaranyosabb közös képe, nem csoda, hogy a rajongók fantáziáját azonnal beindította.

És persze olyan kommentek is érkeztek, minthogy szerelem van a levegőben. Ez a fotó az, ami sokaknak feltűnt, hogy úgy néznek ki egymás mellett, mintha tényleg egy párt alkotnának.

Íme a fotó, amely beindította a lájkcunamit az interneten, és amely alá özönlenek a gratulációk:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás